Työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 1.2.2019 Hae viimeistään 22.2.2019

Työnjohtaja tienhoitoon

Haemme työnjohtajaa tienhoidon Lappeenrannan alueurakkaan. Pääset mukaan hyvähenkiseen ammattilaisporukkaamme johtamaan monipuolisia talvi- ja kesähoitotöitä tiestöllä. Työsi sisältää päivystysluonteista varallaoloa talvihoitokaudella 1.10. – 30.4. Toimipisteesi on Joutsenon työmaatoimistollamme.

Toivomme sinulta soveltuvaa rakennus- tai infra-alan koulutusta sekä
kustannus- ja laatutietoista työskentelytapaa. Työskentelyotteeltasi olet jämäkkä ja asiakaspalveluhenkinen ja toimit kumppanina alihankkijoidemme ja tilaajien kanssa.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä yhden vuoden kokemusta tienhoitotehtävistä. Työssä tarvitset omaa autoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittyä NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Pyrimme aina ajattelemaan yhtä projektia pidemmälle. Silloin näemme asiat laajemmin, myös sosiaalisen kehityksen näkökulmasta. Olemme erittäin sitoutuneita kestävään kehitykseen, digitalisaatioon ja asiakasyhteistyöhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Pasi Saraniemi, pasi.saraniemi@ncc.fi, p. 040 – 766 5139.

Hae paikkaa 22.2.2019 mennessä.

Sopivan henkilön löytyessä tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

NCC Infrastructure on pohjoismainen organisaatio, jonka suunnittelu- ja tuotantopalvelut kattavat laajat infrastruktuurihankkeet aina pohjatöistä ylläpitoon ja huoltoon vahvan paikallisen toiminnan kautta.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi