Työpäällikkö

Sijainti Rauma
Päivämäärät Julkaistu 2.2.2018 Hae viimeistään 12.2.2018

RAUMAN SATAMA on yksi Suomen suurimmista yleis- ja konttisatamista ja tuottaa kehittyviä satamapalveluja erityisesti metsä- ja metalliteollisuudelle. Sataman vuotuinen liikenne on 6 milj. tonnia. Lisätietoja www.portofrauma.com.

Kehitämme voimakkaasti satama-aluetta vastataksemme lisääntyvien satamapalveluiden kysyntään. Haemmekin nyt palvelukseemme
TYÖPÄÄLLIKKÖÄ
vakinaiseen työsuhteeseen. Toimit teknisen johtajan alaisuudessa sataman infrahankkeiden toteuttamisessa ja osaston kehitystehtävissä. Työ sisältää mm. hankkeiden suunnittelua ja seurantaa. Lisäksi toimit osaston esimiesten sijaisena. Toimenkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa teknisen alan tutkintoa sekä kokemusta rakennusalan työmaatehtävistä tai rakennuttamisesta. Systemaattisuus ja analyyttisyys ovat edellytyksiä työssä menestymiselle. Alalla yleisesti käytetyt IT-ohjelmistot ovat sinulle tuttuja. Yhteistyöhalu ja kyky työskennellä sekä osana tiimiä, että itsenäisesti ovat etsimämme henkilön ominaisuuksia.

Lisätietoa tehtävästä antaa tekninen johtaja Timo Metsäkallas, puh. 050 303 9706 tai timo.metsakallas@portofrauma.com. Täytä hakemuslomake ja liitä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 12.2.2018 klo 12 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi