Työpäällikkö

Sijainti Turun talousalue
Päivämäärät Julkaistu 27.4.2018 Hae viimeistään 9.5.2018

HAEMME NYT KATUYLLÄPITOON KOKENUTTA JA ASIAKASPALVELUHENKISTÄ

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on toimia katuylläpidon hankkeiden operatiivisen toiminnan johdossa vastaten hankkeiden taloudellisuudesta ja tehokkuudesta sovittujen tavoitteiden mukaisesti.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta katujen ja teiden yllä- ja kunnossapitotehtävistä sekä esimiestyöstä.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, nuoren ja kasvuhakuisen työnantajan tarjoamat mahdollisuudet päästä mukaan kehittämään toimintaamme, mukavan ja innostavan työilmapiirin, kilpailukykyiset edut, sekä urakehitysmahdollisuuksia. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Työkohteemme sijaitsevat pääasiassa Turun talousalueella. Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Simo Saarinen p. 050 324 4768. Lue tarkemmat tehtäväkuvaukset nettisivuiltamme www.kuntec.fi/rekry Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 9.5.2018.

Kuntec-konserni on Turun talousalueella toimiva palvelukonserni. Tarjoamme palveluita teiden puhtaana- ja kunnossapitoon, viher-, kaupunki-, kaukolämpö- ja sähköverkkorakentamiseen, projektinjohtourakointiin sekä työkoneiden ja autojen korjaamiseen. Lisäksi palveluihin kuuluvat kukka- ja puutarhamyymäläpalvelut. Asiakkaita ovat kaupungit, kunnat sekä yksityiset taloudet ja yritykset. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 220 vakituista työntekijää. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 39 miljoonaa euroa. www.kuntec.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi