Työpäällikkö hoivakotirakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 29.11.2018 Hae viimeistään 30.12.2018

Nyt haemme ripeän kasvun myötä työpäällikköä vastaamaan hoivakotihankkeidemme rakentamisesta. Toimialueenasi on hoivakotihankkeita Uudenmaan alueella. Toimipaikkasi sijaitsee Tikkurilassa.

Oletko toiminut jo pidempään vastaavana työnjohtajana ja haluaisit siirtyä urallasi eteenpäin? Koetko, että kokemuksestasi ja osaamisestasi löytyisi ammennettavaa työmaidemme työnjohdolle? Ehkäpä tämä voisi olla seuraava sopiva siirto urallasi.

Työpäällikkönä johdat työmaatoimintaa, toimit esimiehenä työnjohtajille sekä osallistut suunnittelunohjaukseen. Olet työmaidemme ”tsemppari, olkapää ja koutsi”.

Hankinta- ja laskentatiimi Kempeleen pääkonttorillamme hoitaa laskennan kokonaisuudessaan ja suuren osan työmaan hankinnoista. Takataskussasi saattaa kuitenkin olla ehkä yksi jos toinenkin luottofirma, joista löytyy tarvittaessa lisää ammattimaisia tekijöitä työmaillesi.

”Ei mikä tahansa perinteinen rakennusliike”

Työpäällikköä hakee moni firma, mutta Lehdolla pääset konkreettisesti kokemaan, kuinka uusilla rakentamisen menetelmillä voidaan yhdessä perinteisten toimintatapojen kanssa tehostaa rakennustuotantoa. Kaikki hankkeemme ovat KVR- tai gryndihankkeita eli ohjaamme itse suunnittelua. Siksi teemme myös poikkeuksellisen hyvää taloudellista tulosta.

Meillä on kymmenen omaa tehdasta, jotka valmistavat työmaillemme esimerkiksi asennusvalmiita kylpyhuonemoduuleja. Myös talotekniikka tuodaan valmiina moduulina työmaalle asennettavaksi. Myös sinä voit halutessasi osallistua uusien innovaatioiden kehittämiseen jos kiinnostusta löytyy.

Mikäli siis löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Miksi työpäälliköksi?

Teimme pikagallupin.

  • ”Työpäällikön työ tuo sopivasti vaihtelua työnjohdon tehtäviin, mutta ei ole kuitenkaan liian etäällä työmaista.”
  • ”Pääsee vaikuttamaan työhön laajasti: kehittämään ja tehostamaan alan perinteisiä toimintatapoja ja työmenetelmiä.”
  • ”Kehitystyössä on mukana sekä suunnittelijat, tuotanto että tehtaiden ammattilaiset – oli sitten kyse runkorakenteesta tai vaikkapa työmaa-aikaisesta kosteudenhallinnasta.”

Tähän tehtävään etsimme…

Olet ehkä toiminut jo pidempään vastaavana työnjohtajana (5v +) tai jo ehtinyt aiemmin työskennellä työpäällikön roolissa. Sinulla on rakennusmestarin tai -insinöörin koulutustausta sekä runsaasti työkokemusta työmaalta. Työssäsi tarvitset myös valmentavaa otetta esimiesroolissasi, sujuvaa suomen kieltä sekä perustason IT-taitoja.

Työsuhteesi on vakituinen ja alkaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä.

Jatketaan puhelimessa lisää?

Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, niin soittelehan suoraan hoivakotirakentamisen rakennuspäällikölle Ismo Haukkavuorelle, p. 040 773 6411 tai pistä postia ismo.haukkavuori@lehto.fi.

Voit myös chattailla kanssamme rekrychatissa arkisin klo 8-17 tai jättää yhteystietosi palkkatoiveineen >
Toimithan kuitenkin viimeistään 30.12.2018 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi