Urakkalaskija, työmaapäälliköitä

Kuntec Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 24.2.2017 Hae viimeistään 5.3.2017

Kuntec Oy on Turun talousalueella toimiva infra-alan palvelukonserni. Se tarjoaa projektinjohtopalvelua, kaupunkirakentamista, ylläpito- ja korjaamopalveluita. Asiakkaita ovat yritykset ja yksityishenkilöt, kaupungit ja kunnat sekä valtio. Turun kaupungin omistaman yrityksen palveluksessa työskentelee noin 200 vakituista työntekijää. Lisäksi Kuntec työllistää laajaa alihankkijaverkostoa. Liikevaihto oli vuonna 2015 noin 38 miljoonaa euroa. www.kuntec.fi

Tule mukaan kehittämään projektinjohtopalvelun toimialaamme. Haemme osaavaan joukkoomme

Urakkalaskijaa sekä
työmaapäälliköitä

Urakkalaskija
Urakkalaskijana vastaat infrakohteiden urakkatarjousten laadinnasta. Itsenäisen tehtäväkenttäsi tukena sinulla on osaava organisaatio ja työtäsi helpottavat tehokkaat järjestelmät. Henkilönä olet tarkka, tehokas, joustava, oma-aloitteinen sekä oppimiskykyinen ja -haluinen. Olet työhösi sitoutuva ja sinulla on rakennusteknikon tai – insinöörin koulutus. Aiempi kokemus infrakohteiden urakka-laskennasta tai työmaatyöskentelystä on eduksi tehtävässä menestymiselle.

Työmaapäälliköitä
Tehtäväsi on toimia rakennushankkeiden työnjohtajana infrakohteissa. Vastaat työmaiden kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteiden toteutumisesta. Hallitset ja ohjaat työmaiden ja aliurakoitsijoiden toimintaa. Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta (insinööri/teknikko). Aiempi kokemus vaativien betonirakennustyömaiden johdosta on eduksi.

Olet asiakaslähtöinen, palveluhenkinen ja varustettu vuorovaikutustaidoin. Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, nuoren ja kasvuhakuisen työnantajan tarjoamat mahdollisuudet päästä mukaan kehittämään toimintaamme, joustavan ja ketterän organisaation, mukavan ja innostavan työilmapiirin, kilpailukykyiset edut, sekä urakehitysmahdollisuuksia. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Työkohteemme sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomessa.
Tehtävät on vakituisia ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupissa Area Manager Reeta Karinti, gsm 050 390 9831 ti 28.2. klo 9.30-11.

Hae paikkoja 5.3.2017 mennessä osoitteessa www.experis.fi ja liitä hakemuksesi hakemaasi tehtävään: URAKKALASKIJA, Turku tai TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ, Turku.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi