Useita avoimia työpaikkoja

Sijainti Espoo, Tampere, Kuopio ja Oulu
Päivämäärät Julkaistu 3.7.2018 Hae viimeistään 5.8.2018

Ovatko kovat – tai pehmeät – kallio-, maa- tai pohjarakentamisen asiantuntijatehtävät tulevaisuuttasi? Meillä A-Insinööreillä geo- ja kalliotekniikan ammattilaisia on yhteensä noin 50 Espoossa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Tuemme asiakkaitamme joustavasti, paikallisesti ja sitoutuneesti erilaisissa projekteissa maanalaisista tiloista talonrakentamishankkeisiin ja väylähankkeisiin.

Kalliorakentamisen asiantuntijamme etsivät työparikseen nuorempia kykyjä. Oletko opintojen loppumetreillä oleva opiskelija tai hiljattain valmistunut insinööri tai diplomi-insinööri? Eduksesi ovat kalliorakentamisen opinnot tai alan suunnittelu- tai työmaakokemus. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, ryhmätyötaitoja, sekä kykyä omaksua uusia asioita ja ohjelmistoja. Toimipaikkasi olisi ensisijaisesti Espoossa.

Talonrakennushankkeiden geoteknisessä suunnittelussa haemme kokeneita lisäkäsiä. Haluamme palvella paikallisesti ja kaikilla toimipaikkakunnillamme on käynnissä mielenkiintoisia rakennushankkeita. Tarvitsemme lisää tekijöitä vastaamaan kysyntään. Roolisi määräytyy kokemuksesi ja toiveittesi perusteella.

Väylä- ja siltageosuunnittelun projekteihin haemme teknistä avustajaa ja kokenutta suunnittelijaa. Teknisenä avustajana pääset mukaan katuihin, teihin ja siltoihin liittyviin projekteihin ja avustat lähtötietojen kokoamisessa ja suunnitelmapiirustusten ja muiden dokumenttien laadinnassa. Mallinnustaidot tukevat työtehtäviäsi – kerro osaamisestasi! Väylä- ja siltahankkeissa on mahdollisuudet avoinna myös projektijohtotaitoiselle geotekniselle suunnittelijalle.

Hulevesien hallinta rakennetussa ympäristössä on ansaitusti nostettu tärkeään rooliin. Tule osaajaksi poikkitieteelliseen joukkoomme hulevesiasiantuntijaksi, jos vesienhallinta eri rakennetuissa ympäristöissä on osaamisaluettasi.

Haluatko tehdä töitä huippuosaajien kanssa, oppia lisää ja vahvistaa joukkuettamme omalla erityisosaamisellasi? Haluatko osallistua monipuolisiin hankkeisiin, joiden mittakaavat vaihtelevat pienestä selvityksestä laaja-alaiseen rakennushankkeeseen?  Ota yhteyttä ja kerro tulevaisuuden tavoitteistasi!

Tarjoamme Sinulle menestyvän joukkueen hyvällä yhteishengellä, laaja-alaisen projektimaailman ja nykyaikaiset työkalut työn toteuttamiseksi. Tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet kehittää osaamista sekä työn ohessa, että erilaisten koulutusohjelmien kautta. Yrityksemme pitää tärkeänä työn- ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovitusta. Yhteiset matkat niin koti kuin ulkomailla ja työntekijöiden käyttöön tarkoitetut mökit ovat myös osa työntekijän hyvinvointia tukevista eduistamme

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Ilona Häkkinen puh. 040 6830 838, ilona.hakkinen@ains.fi

Lähetä sähköpostitse yhteystietosi ja CV / ansioluettelo. Odotan jo hakemustasi, valintoja tehdään heti yhteydenottojen perusteella. Haku päättyy 5.8.2018

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi