Useita tehtäviä

Päivämäärät Julkaistu 29.3.2019 Hae viimeistään 14.4.2019

Peabin visiona on olla yksi Suomen parhaista rakentajista. Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Aina. Niin, että voimme jälkikäteen ylpeinä todeta, että me rakensimme tuon kohteen.

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt yli 50 hengen joukkoomme Ouluun lisää ammattilaisia uusille työmaille.

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA
Etsimme kehityshenkistä, joustavaa ja sitoutunutta henkilöä, joka johtaa hankkeita kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Laatu, turvallisuus ja asiakaspalvelu ovat sinulle tärkeitä.

TYÖNJOHTAJA
Tehtäviisi kuuluvat työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun mukaisesti. Olet yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävistä.

TUOTANTOINSINÖÖRI
Tehtäviisi kuuluvat muun muassa aikataulu- ja kustannusseuranta sekä hankintojen tekeminen. Hoidat myös perehdyttämiseen ja tiedottamiseen liittyviä tehtäviä sekä osallistut työmaan työturvallisuuden ylläpitoon. Työpisteesi on työmaalla. Sinulla on asiakaslähtöinen ote ja kykenet toimimaan ajoittain hektisissäkin tilanteissa. Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

TUOTANTOINSINÖÖRI, LASKENTA
Monipuolisessa tehtävässä osallistut kilpailu- ja neuvottelu-urakkakohteiden kustannuslaskentaan sekä työmaiden tavoitearvioiden laadintaan yhteistyössä yksikön tuotanto- ja hankinta-organisaation kanssa hankkeiden käynnistämisvaiheessa. Tehtäviisi kuuluvat myös työmaiden valmisteluun, kustannusseurantaan, aikataulutukseen ja laadun varmistamiseen osallistuminen. Tukenasi ovat koko yksikön organisaatio ja nykyaikaiset laskentaohjelmat.

Sinulla on rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet tarkka ja huolellinen sekä matemaattinen ja analyyttinen. Työskentelytapasi on systemaattista ja oma-aloitteista. Sinulla on halua oppia uutta ja aito kiinnostus laskennan tehtäviin.

KEHITYSINSINÖÖRI
Kehitysinsinöörinä teet tiivistä yhteistyötä tuotannon ja johdon kanssa ja olet mukana rakentamisprojektien eri vaiheisiin liittyvissä kehitystehtävissä. Osallistut myös erilaisiin yhtiötason kehitysprojekteihin ja jalkautat projektien tuloksena syntyvät uudet toimintatavat ja käytännöt omaan yksikköösi. Odotamme sinulta rakennusalan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Lisätietoja Oulun tehtävistä antaa työpäällikkö Anssi Wallenius, puh. 044 774 7720, anssi.wallenius@peab.fi tai yksikönjohtaja Seppo Klemettilä, puh. 040 703 4000, seppo.klemettila@peab.fi

Haemme asuntorakennuttamiseen Helsingin yksikköön

ASUNTOMYYJÄÄ
Tarvitsemme asuntomyyntiimme lisävahvistusta pääkaupunkiseudulle. Mikäli sinua kiinnostaa itsenäinen työtehtävä notkeassa ja nuorekkaassa porukassa, saatat olla etsimämme henkilö!

Vastuullasi on hoitaa asuntokauppoja omatoimisesti ensikontaktista muuttoon saakka, jälkimarkkinointia unohtamatta. Olet aktiivinen ja tuloshakuinen myynnin ammattilainen ja pidät ihmisten kanssa työskentelemisestä. Sinulla on myös luontaista kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita sekä halua kehittää ja ylläpitää asiakassuhteita. Seuraat, raportoit ja analysoit tuloksia sekä kehität toimintaamme niiden perusteella ja varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Kokemus uudisasuntopuolelta katsotaan eduksi.

Lisätietoja asuntomyyjän tehtävästä antaa yksikönjohtaja Kari Kuittinen, puh. 040 142 4800, kari.kuittinen@peab.fi.

Verkkosivuiltamme voit lukea, kuinka me toimimme kunnon rakentamisen puolesta.

Jätä hakemus Ouluun palkkatoiveineen ja CV 21.4. mennessä tai hakemus Helsinkiin palkkatoiveineen ja CV 14.4. mennessä osoitteessa: peab.fi/rekry

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi