Vastaava työnjohtaja

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.2.2018 Hae viimeistään 1.3.2018

STARA on Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos – rakentamisen, ympäristönhoidon ja logistiikan moniosaaja. Pidämme Stadista huolta 1 500 työntekijän voimin. Liikevaihtomme on 200 M€. www.hel.fi/stara.

 

Infrarakentamisen vastaava työnjohtaja
Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos Stara

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen infrarakentamisen vastaavaa työnjohtajaa itäiseen Helsinkiin, kaupunkitekniikan rakentamisen osastolle. Tule rakentamaan kaupunki-infraa kanssamme!

Kaupunkitekniikan rakentajamme taitavat koko infrarakentamisen palvelupaketin – katujen, puistojen ja kunnallistekniikan rakentamisen. Yhteistyö sekä kaupungin sisällä että aliurakoitsijoiden kanssa on tiivistä. Rakentajamme toteuttavat haastavatkin rakenteet ammattitaidolla ja huolehtivat kaupunkielämän sujuvuudesta työmaiden ympärillä.

Mitä teet?
Infrarakentamisen vastaavana työnjohtajana vastaat katu- ja maarakennushankkeiden valmistelusta ja toteutuksesta aikataulun ja budjetin mukaisesti. Esimiehenä koordinoit töitä ja vastaat työturvallisuudesta.

Kuka olet?
Olet suorittanut rakennusinsinöörin tai -mestarin tutkinnon. Sinulla on mielellään useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Olet sitoutunut, tavoitteellinen ja kehität työtäsi asiakaslähtöisesti.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?
Tarjoamme tärkeän tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä.  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Lisätiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 9–11 tuotantopäällikkö Jukka Kurko, puh. 050 072 7223.

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera 1.3.2018 klo 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi, työavain on 43-15-18

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi