Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja, tuotanto- ja projekti-insinööri ja laskentainsinööri

Lujatalo Oy
Sijainti Uusimaa
Päivämäärät Julkaistu 15.12.2017 Hae viimeistään 26.1.2018

Rakennusliike Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla yli 60 vuotta. Konsernin liikevaihto on puoli miljardia euroa ja se työllistää noin 1600 työntekijää 27 paikkakunnalla, Suomen lisäksi toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä.

Vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia
Toimitila- ja korjausrakentaminen / Uusimaa

  • Toimitilarakentamisyksikössä vastaavana työn johtajana toimit toimitilatyömaan tai työmaiden itsenäisenä vetäjänä.
  • Korjausrakentamisyksikössä pääset vetämään vastaavia tehtäviä haasteellisilla ja mielenkiintoisilla saneeraus- ja korjausprojekteilla.

Asuntorakentaminen / Uusimaa

  • Vastaavana työnjohtajana toimit asuntorakennustyömaan itsenäisenä vetäjänä.
  • Työnjohtajana työpäiväsi koostuu pääosin vastuullasi olevien työvaiheiden työnjohdosta sekä aliurakoitsijoiden ohjauksesta.

Lisätietoja tehtävistä: aluepäälliköt Jyrki Tuohimetsä (korjausrakentaminen) puhelin 044 585 2856 ja Timo Salo-Tuisku (toimitilarakentaminen) puhelin 044 585 2966, rakennuspäällikkö Harri Halinen (asuntorakentaminen) puhelin 044 585 2797 sekä työpäällikkö Juuso Haatainen puhelin 044 585 2826.

Tuotanto- ja projekti-insinöörejä
Toimitila- ja korjausrakentaminen / Uusimaa

  • Tuotanto-insinöörinä työpäiväsi koostuvat monipuolisista työmaatehtävistä, joiden menestyksellinen hoitaminen edesauttaa työmaan pysymistä tavoitteissa laadun, aikataulun kuin myös kustannusten osalta.
  • Projekti-insinöörinä olet mukana sovituissa toimitila- ja korjausrakentamisen projekteissamme hankekehityksestä ja suunnittelunohjauksesta aina projektien valmistumiseen saakka.

Lisätietoja tehtävistä: aluepäällikkö Timo Salo-Tuisku (tuotantoinsinööri) puhelin 044 585 2966 ja työpäällikkö Rami Tapanainen puhelin 040 758 5644 sekä hanke­kehityspäällikkö Niilo Aunio (projekti-insinööri) puhelin 044 585 2722.

Laskentainsinööri
Toimitila- ja korjausrakentaminen / Uusimaa

Vahvistamme korjausrakentamisyksikkömme laskentaorganisaatiota laskentainsinöörillä pitkäaikaisen laskentapäällikön siirtyessä eläkkeelle vuoden vaihteessa.

  • Laskentainsinöörinä pääset mukaan korjaus- ja saneeraushakkeiden monipuolisiin kustannuslaskentatehtäviin.
  • Vastaat laskentapäällikön alaisuudessa sovituista laskentaprosesseista, kuten hinnoittelu, tarjoukseen liittyvät hankintakyselyt, määrälaskenta ja alustava tuotannonsuunnittelu.

Lisätietoja: laskentapäällikkö Timo Saarinen puhelin 044 585 2734.

Tarkemmat kuvaukset vaatimuksineen löydät kotisivuillamme: www.luja.fi/tyopaikat

Hakemukset 26.1.2018 mennessä täyttämällä hakemaasi tehtävää koskeva hakemuslomake osoitteessa www.lu ja.fi/ tyopaikat. Halutessasi voit lisätä liitteeksi vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi