Vastaava työnjohtaja sekä työnjohtaja

Sievitalo Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 9.6.2017 Hae viimeistään 30.6.2017

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA SEKÄ TYÖNJOHTAJA

Haemme Turun talousalueelle henkilöitä johtamaan tulevia asunto-osakeyhtiörakennushankkeitamme kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Toimit työntekijöiden esimiehenä ja/tai aliurakoitsijoiden työsuoritusten valvojana. Vastaat siitä, että työt toteutetaan kustannustehokkaasti, turvallisesti ja asetettujen laatuvaatimusten mukaisesti.

 

Tehtävissä vaaditaan kokemusta asunto-osakeyhtiö rakennuskohteiden vastaavan työnjohtajan/työnjohtajan tehtävistä. Eduksi katsotaan rakennusmestarin  tai insinöörin koulutus. Omaat kustannustehokkaan, laadullisen ajattelumallin  ja toimintaasi ohjaa asiakasläheisyys sekä hyvä asenne työturvallisuuteen.

Tarjoamme:

  • mielekkään, vastuullisen ja haastavan tehtävän
  • vakituisen työsuhteen ja säännöllisen päivätyön
  • hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
  • organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin
  • hyvät urakehitysmahdollisuudet kasvavassa yrityksessä

 

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, tee hakemuksesi mieluiten heti tai viimeistään 30.06.2017. Lisätietoja antaa Aku Maher, p. 050 445 5960, aku.maher@sievitalo.fi. Paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä.

Sievitalo on täydenpalvelun asuntoyhtiöiden sekä muuttovalmiiden omakotitalojen rakentaja. Toimintamme keskeisiä arvoja ovat rakentamisen ja asiakaspalvelun laatu, toimitusvarmuus sekä nykyaikainen ja kaunis talomallisto. Sievitalo on edelläkävijä elämisen ja asumisen palveluihin perustuvan asuntotuotannon kehittäjänä Suomessa.

Liikevaihto kuluvalla tilikaudella on n. 35 milj.€.

Lisätietoja www.sievitalo.fi/avoimet-tyopaikat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi