Avoimet työpaikat Rakennustoimisto Arkta Oy Tampere Julkaistu Haku päättyy

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

 

Tule rakentamaan tyylikkäitä koteja Tampereelle!

Arkta konserni on 28 vuoden aikana kasvanut yhdeksi Tampereen alueen huomattavimmista rakentajista. Arkta tunnetaan tyylikkäistä asunnoista, asiantuntevasta kiinteistökehittämisestä, täsmällisistä urakointipalveluista sekä korjausrakentamisen erikoisosaamisesta. Asiakkainamme on sijoittajia, yhteiskunnallisia rakennuttajia sekä kuluttajia. Liikevaihtomme vuonna 2017 on n. 35 milj. euroa. Luovutamme vuosittain yli 200 viihtyisää ja toimivaa Arkta-kotia yksilölliseen asumiseen.

Haemme Tampereelle keväällä alkaviin uudiskohteisiin energisiä

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

Vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, asetettujen laatuvaatimusten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johtamisellasi varmistat, että yhteistyökumppanimme voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja kustannustehokkaasti yhdessä tiimisi kanssa. Haluat kehittää työmenetelmiä ja hyödyntää digitaalisia toimintatapojamme. Koulutuksesi on RKM, RI tai muu soveltuva koulutus.

Tarjoamme jatkuvia työsuhteita ja mielenkiintoisia tehtäviä projekteissa, joissa sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi, haastaa itsesi ja edetä urallasi viihtyisässä työympäristössä, jossa on digitaaliset työvälineet, tekemisen ilo sekä kannustavan tiimin tuki.

Arvostamme vahvaa osaamista, vastuunkantoa, yhteistyökykyä, innostunutta otetta ja asiakaslähtöisyyttä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Jarkko Valoma / Rakennustoimisto Arkta Oy, p. 050 595 1125. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 19.12. mennessä CV:n kera osoitteeseen jarkko.valoma@arkta.fi   tai Jarkko Valoma/Rakennustoimisto Arkta Oy, Työväentalontie 3 A 4, 33470 Ylöjärvi.

www.arkta.fi/rekry

Rakennuslehden pääuutisia