Avoimet työpaikat Peab Oy Oulu Julkaistu Haku päättyy

Vastaavia työnjohtajia, Työnjohtajia, Takuutyönjohtaja

Toimintamme kasvaessa haemme Oulun yksikköömme lisävahvistusta

Yksikkömme on noin 20 toimihenkilön ja 30-40 oman työntekijän paikallinen työyhteisö, jossa arvot, hyvä yhteishenki ja toisten kunnioittaminen ovat kulmakiviämme. Paikallisen toimintamme tukena on yhtiön toimintajärjestelmä ja vakaa konserni.

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

Johdat hankkeita kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Olet joustava, sitoutunut ja kehityshenkinen sekä laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Sinulla on rakennusalan koulutus ja kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Ymmärrät yrityksen toimintajärjestelmän ja asiakaspalvelun merkityksen osana rakentamista.

TYÖNJOHTAJIA

Tehtäviisi kuuluu työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun mukaisesti. Olet yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävistä tai ainakin vahva motivaatio kasvaa tehtävään.

TAKUUTYÖNJOHTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat takuu- ja jälkitöiden hoito, niiden raportointi sekä asukasmuutostöiden valvominen. Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus sekä nykyaikaisten tietoteknisten järjestelmien osaamista. Asuntokauppalain tuntemus katsotaan eduksi. Pystyt hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti sovitussa aikataulussa pysyen.
Olet kehityshakuinen, järjestelmällinen ja joustava.

Lisätietoa tehtävistä antavat työpäällikkö Hannu Pesonen, hannu.pesonen@peab.fi ja yksikönjohtaja Seppo Klemettilä, seppo.klemettila@peab.fi

Hakemukset ja CV 17.12.2017 mennessä osoitteessa www.peab.fi/Töissä Peabilla/Töihin meille

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.

peab.fi

Peab Oy

Tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka

Meitä työpaikastamme ylpeitä Peabilaisia on noin 15 000 henkilöä, joista Suomessa työskentelee noin 750. Konsernimme yhtenä strategisena päätavoitteena on olla toimialansa paras työpaikka.

Peab on nykyaikainen ja eteenpäin katsova yritys, joka tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden hankkia kokemusta ja kehittää ammattitaitoaan hyvin erilaisissa työtehtävissä ja monipuolisissa kohteissa. Yhtiössämme panostetaan paljon henkilöstön hyvinvointiin ja siinä on keskitytty erityisesti henkilöstöjohtamisen kehittämiseen, kuten esimiesvalmennuksiin ja prosessien parantamiseen.

Peab tarjoaa henkilöstölleen monenlaisia työsuhde- ja henkilöstöetuja, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, lounas- ja kulttuuriedun sekä etuja yhteistyökumppaneilta. Työympäristöämme parannetaan jatkuvasti entistäkin turvallisemmaksi, viihtyisämmäksi ja myös ergonomialtaan toimivammaksi.

Tutustu tarkemmin toimintaamme ja tavoitteisiimme katsomalla Menestyssuunnitelma-videomme.

Rakennuslehden pääuutisia