Verkkotietoasiantuntijaa

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.10.2017 Hae viimeistään 31.10.2017

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee runsaat 750 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. www.hsy.fi

Haemme vesihuollon verkko-osastolle

Verkkotietoasiantuntijaa

Tehtäviisi kuuluvat vesihuoltoverkkoihin liittyvän verkkotiedon kehittämistoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus, verkko- ja paikkatietoanalyysien tekeminen sekä erilaisten paikkatietoaineistojen hankinta ja muokkaus. Lisäksi toimit yhtenä verkkotietojärjestelmän pääkäyttäjistä ja tuet sekä neuvot sovelluksen loppukäyttäjiä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta vaativista paikkatietotehtävistä. Arvostamme analyyttista ja ratkaisunhakuista toimintatapaa ja pitkäjänteisyyttä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä hallita isoja kokonaisuuksia sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työpisteesi on vuoden vaihteeseen saakka Helsingissä, Itä-Pasilassa ja vuoden vaihteesta lähtien uusissa tiloissa Ilmalan juna-aseman vieressä.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönpäällikkö Pentti Janhunen, p. 09 1561 3756, pentti.janhunen(at)hsy.fi ja ryhmäesimies Pasi Lukkarila, p. 09 1561 3322, pasi.lukkarila(at)hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.10.2017 klo 15.00 mennessä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a2f4cfe8

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi