Avoimet työpaikat Jyväskylän kaupunki Jyväskylä Julkaistu Haku päättyy

Yhdyskuntatekniikan suunnittelija ja rakennuttaja

Kaupunkirakenteen toimiala vastaa kaupungin maa-, metsä- ja vesialueiden, katujen, puistojen ja muiden yleisten alueiden hallinnasta, suunnittelusta, rakentamisesta, ylläpidosta, jätehuollosta sekä vesihuoltolaissa kunnalle määrätyistä tehtävistä. Jyväskylän kaupungin yleisillä alueilla sijaitseva ulkovalaistus hallinnointi jakautuu monen toimijan kesken.

Nyt haemme Investoinnit -palveluyksikköön

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELIJAA JA RAKENNUTTAJAA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Yhdyskuntatekniikan suunnittelijan pääasiallisena tehtävänä on kunnallistekniikan suunnitelmien (yleis-, katu- ja rakennussuunnitelmien) laatiminen paikkatietoihin perustuvalla suunnittelujärjestelmällä. Yhdyskuntatekniikan suunnittelija toimii tiiviissä yhteistyössä muiden sidosryhmien, kuten vesihuoltolaitoksen kanssa.

Katso lisää suunnittelijan tehtävästä:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/jyv-06-12-17

Yhdyskuntatekniikan rakennuttajan pääasiallisena tehtävänä on katu- ja muiden yleisten alueiden hankkeiden rakennuttaminen ja valvonta. Rakennuttaja toimii tiiviissä yhteistyössä muiden sidosryhmien, kuten vesihuoltolaitoksen kanssa.

Katso lisää rakennuttajan tehtävästä:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/jyv-06-13-17

Lisätietoja: Rakennuttajapäällikkö Jari Lohi, p. 014 266 5124 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Hakuaika päättyy 6.10. 2017 klo 14.00.

Jyväskylän kaupunki

140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Rakennuslehden pääuutisia