Kokeile kuukausi maksutta

Yksikönjohtaja

Peab Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 24.8.2022 Hae viimeistään 4.9.2022

Haluatko olla yksi meistä?
HAEMME JOUKKOOMME YKSIKÖNJOHTAJAA

Johdat Turun alueen rakentamisen ja rakennuttamisen -yksikön toimintaa haastavissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Vastaat kokonaisuudessaan yksikkösi toiminnan kehittämisestä alueellasi. Voit toiminnallasi vaikuttaa alueesi liiketoiminnan kasvuun ja johdat tiimejäsi intohimolla menestykseen. Toimit vastuullisesti ja herätät luottamusta. Yksikönjohtajana pidät yhteyttä moniin eri sidosryhmiin ja kasvatat kontaktiverkostoasi aktiivisesti. Sinulla on erinomaiset taidot henkilöstön johtamisessa. Edistät yrityskulttuuria, ydinarvojen ja liiketoimintaperiaatteiden mukaisesti. Lupaamme sinulle ison konsernin tuen kasvutarinassasi.

Toivomme sinulta:
•    Kokemusta rakennusalalta
•    Erinomaisia yhteistyö- ja johtamistaitoja
•    Ymmärrystä tulosvastuusta ja strategisten tavoitteiden saavuttamisesta
•    Hyvä suomen ja englannin kielen taito

Vastuullisuus ja välittäminen ovat toiminnallemme tärkeitä tekijöitä. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja olemme rakentaneet arkea jo yli 60 vuoden ajan perheyrityksen hengessä. Peabin henkilöstöedut ja viihtyvyys ovat loistavalla tasolla, kuten myös asiakastyytyväisyys. Meillä viihdytään.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si, palkkatoiveineen 4.9.2022 mennessä täältä > löytyvästä linkistä. Aloitamme haastattelut heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoa saat tehtävästä aluejohtajalta Matti Joensuulta puh. 040 713 2810 / matti.joensuu(at)peab.fi tai henkilöstön kehittämispäälliköltä Mia Schaumanilta puh. 045 106 4242 / mia.schauman(at)peab.fi.

Viimeinen hakupäivä 4.9.2022

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi