Yksikönpäällikkö, infra

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 8.5.2020 Hae viimeistään 24.5.2020

Haemme Helsinkiin pääkonttorille yksikönpäällikköä käynnistämään ja johtamaan uutta infra-yksikköämme.  Tehtävänäsi on vastata toiminnan tuloksellisuudesta ja alueesi asiakkuuksista. Hyvä tekemisen meininki, kehittyminen ja koko yksikön onnistuminen ovat sinulle avainasioita. Johdat tiimiäsi omalla esimerkillä ja osallistut myös itse aktiivisesti hanketyöhön.

Arvostamme:
  • tehtävään soveltuva insinööri- tai korkeakoulututkintoa
  • kokemusta vastuullisista infrarakentamisen tehtävistä
  • valmiuksia valmentavaan esimiestyöhön
  • vastuullista ja tavoitteellista työskentelytapaa
  • hyviä yhteistyötaitoja
  • hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme työpaikan hyvässä työyhteisössä mielenkiintoisten hankkeiden parissa. Saat hienon mahdollisuuden rakentaa ja kehittää uutta liiketoimintaa, jolle on jo hyvä pohja valmiina. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Käpylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tueksesi ja kollegoiksesi saat ison joukon alan ammattilaisia.

Hae paikkaa helposti vastaamalla muutamaan kysymykseen ja liittämällä mukaan CV:si hakemuslinkin kautta. Hakuaika on 24.5.2020 saakka. Toimithan kuitenkin ripeästi, sillä etenemme prosessissa sitä mukaa, kun hakemuksia tulee.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Vesa Koskelainen, puh 044 7799 202 ja henkilöstöpäällikkö Anu Karppinen puh. 050 3133 412.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi