Ylläpitopäällikkö ja isännöitsijä

Espoon Asunnot Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 24.3.2017 Hae viimeistään 9.4.2017

Espoon Asunnot Oy on Espoon suurin vuokra-asuntojen tarjoaja. Olemme Espoon kaupungin omistama yhtiö ja omistamme lähes 300 kiinteistöä. Asuntoja meillä on lähes 15 000 ja niissä asuu noin 30 000 espoolaista. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Perkkaalla, aivan Leppävaaran juna-aseman läheisyydessä.

Haemme joukkoomme
ylläpitopäällikköä
toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Ylläpitopäällikkönä vastaat nimetyn alueen kiinteistöjen kunnossapidosta tiimissä. Vastaat sovittujen vuosikorjaushankkeiden toteuttamisesta ja toimit myös alueen kohteiden teknisenä asiantuntijana. Edistät asukkaidemme asumisviihtyvyyttä ja arjen sujumista yhdessä osaavan tiimin ja eri yksiköiden asiantuntijoiden kanssa.

Toivomme, että tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimit asiakaslähtöisesti. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky edesauttavat tehtävässä onnistumista. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä peruskoulutusta (RI, Rkm tai AMK- insinööri), sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä MS-office työkalujen hallintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Espoon Asunnot Oy:n tekninen päällikkö Mikko Metsä-Eerola puh. 043-824 2268 to 30.3. klo 8–12 ja ti 4.4. klo 13–17.

 

Haemme joukkoomme
isännöitsijää
toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Isännöitsijänä vastaat talojemme isännöinnistä, asukasyhteistyöstä, ylläpidon hallinnasta sekä kiinteistöjen kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä. Edistät asukkaidemme asumisviihtyvyyttä ja arjen sujumista yhdessä osaavan tiimin ja eri yksiköidemme asiantuntijoiden kanssa. Työskentelet tiimissämme pääsääntöisesti päiväsaikaan, sillä iltakokouksia meillä on vähän.

Toivomme sinulta 1–3 vuoden kokemusta isännöinti-, kiinteistö- tai rakennusalan tehtävistä ja että tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä toimit asiakaslähtöisesti. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky edesauttavat tehtävässä onnistumista. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista peruskoulutusta ja arvostamme kiinteistöalan isännöitsijän tutkintoa.

Lisätietoja antaa Espoon Asunnot Oy:n aluepäällikkö Pekka Pirinen, pekka.pirinen@espoonasunnot.fi tai puh. 09 816 58244, arkisin klo 9–15.

 

Tule mukaan vaikuttamaan, että espoolaiset voivat jatkossakin asua kodikkaasti ja kohtuuhintaisesti. Monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden lisäksi tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Mukavaan ja auttavaan työyhteisöömme on helppo liittyä.

Hakemukset ja CV:t palkkatoiveineen pyydämme ystävällisesti lähettämään 9.4.2017 mennessä rekrytointi@espoonasunnot.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi