Kokeile kuukausi maksutta

Arelle suuri sopimus SOK:n kanssa

Are ja SOK ovat sopineet SOK:n logistiikka- ja hotellikiinteistöjen teknisestä ylläpito- ja huoltotoiminnasta.

Huoltosopimuksen piiriin kuuluu esimerkiksi Sokos Hotel Tapiola Garden.

Are on aloittanut helmikuun alussa teknisen ylläpitotoiminnan Inex Partnersin operoimissa logistiikkakeskuksissa Vantaalla ja Sipoossa. Sopimuksen myötä Aren vastuulle tulee Suomen suurimman logistiikkakeskuksen ylläpito ja -huoltotoiminta. Are on ollut mukana tekemässä Sipoon Bastukärrissa sijaitsevaan 190 000 neliön logistiikkakeskukseen talotekniikan asennuksia ja ylläpito- ja huoltosopimus oli luonteva jatko yhteistyölle.

Kesällä ylläpitotoiminnan piiriin tulevat lisäksi Lempäälässä, Limingassa ja Kuopiossa sijaitsevat logistiikkaterminaalit.

Sopimuksen piiriin kuuluu myös 18 Sokotelin operoiman Sokos Hotelsien ja Radisson Blu -hotellien huoltotoiminta. Siihen kuuluu esimerkiksi tekniset vuosihuollot, vikakorjaukset ja myös ulkoalueiden huollot.

SOK:n kanssa tehdyt sopimukset ovat Arelle erittäin merkittäviä. ”Pääsemme niiden myötä laajentamaan ylläpitotoimintaamme uuteen kohdekantaan ja syventämään yhteistyötämme SOK:n kanssa”, Aren Kiinteistöpalveluiden johtaja Jyri Seppänen kertoo.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arelle suuri sopimus SOK:n kanssa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat