Tämä rakennusalan yritys palkkaa – tänä vuonna jo lähes sata

Tämä rakennusalan yritys palkkaa uutta väkeä kovaa tahtia eikä pelkää Suomessa jyllääviä yt-neuvotteluita. Tämän vuoden aikana työtä on saanut jo lähes sata uutta työntekijää.

Korjausrakentamista riittää erityisesti Etelä-Suomessa.

Korjausrakentamiseen erikoistunut Consti Yhtiöt on palkannut tämän vuoden tammi-lokakuussa jo lähes 100 uutta työntekijää. Nopeasti kasvavan yrityksen henkilöstömäärä on noussut viimeiset kolme vuotta noin sadan hengen vuosivauhtia. Yhtiössä työskentelee tällä hetkellä 930 henkilöä.

Epävakaasta taloustilanteesta huolimatta korjausrakentaminen on jatkanut tasaista kasvuaan. Rekrytoinneissa yhtiöllä on sama ongelma kuin muillakin rakennusalan yrityksillä, kokeneita mestareita on vaikea löytää.

”Meillä on lähes koko ajan 10–20 työpaikkaa auki. Hakijoita on liikkeellä paljon, mutta kokeneita korjausrakentamisen ammattilaisia on välillä vaikeaa löytää. Etenkin teknisistä toimihenkilöistä, kuten työnjohtajista, on markkinoilla jopa pulaa”, henkilöstöpäällikkö Sanna Rantsi kertoo.

Consti työllistää myös suuren määrän aliurakoitsijoita. Tämän lisäksi yrityksellä on omia työntekijöitä suhteellisesti enemmän kuin monella muulla alan toimijalla. Yhtiö haluaa pitää omissa käsissään palvelunsa, osaamisen ja urakoiden vastuunkannon.

”Valitsemamme tie on toiminut, ja positiiviset merkit rohkaisevat jatkamaan. Constin tilauskanta on tällä hetkellä hyvällä tasolla, ja koko korjausrakentamisen tulevaisuus näyttää ennusteissa valoisalta”, Constin toimitusjohtaja Marko Holopainen kertoo.

Consti on perustettu vuonna 2008 ja sen liikevaihto oli viime vuonna noin 215 miljoonaa euroa.

 

 

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Tämä rakennusalan yritys palkkaa – tänä vuonna jo lähes sata”

  1. Seurataan mielenkiinnolla miten konstin konstit toimii viiden vuoden tähtäimellä!

Vastaa