Consti teki yrityskaupat

Consti oli jälleen yrityskaupoilla ja hankki omistukseensa Helsinki-Vantaan lentoasemalla korjausrakentamisen palveluita ja huoltoa tarjoavan yrityksen.

Consti hankki yrityskaupoilla itselleen sekä lisää osaamista, mutta myös tukikohdan Helsinki-Vantaan lentokenttäalueelta.

Ostettu yritys Lumicon oy on vuonna 2006 perustettu yritys, jonka liikevaihto oli viime vuonna noin kaksi miljoonaa euroa. Yritys toimii Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Consti osti yrityksen koko osakekannan.

Yrityskauppa vahvistaa Constin Service-toimintoa.

”Kauppa vahvistaa strategiamme mukaisia kasvu- ja liiketoimintatavoitteita. Service- eli huoltotoiminnan palvelumme laajenevat ja syvenevät”, kertoo Consti Yhtiöiden vt. toimitusjohtaja Esa Korkeela.

Lumiconin kautta Consti hankkii itselleen uutta tietoa ja taitoa sekä operatiivisen toiminnan kiinteän tukikohdan lentokenttäalueella.

”Helsinki-Vantaa on vaativa ja kävijämäärältään vilkas kohde. Ensisijaista kentällä on matkustajien turvallisuus, palvelun huippulaatu ja sujuvuus sekä sitä kautta myös rakennus- ja huoltotoiminnan nopeus ja toimintavarmuus”, sanoo Consti Korjausurakoinnin toimitusjohtaja Jukka Mäkinen.

Lumiconin omistajat Juuso ja Joonas Jäväjä sekä koko Lumiconin henkilökunta siirtyvät toteutuneen kaupan myötä Constin palvelukseen.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia