Consti hankki yrityskaupoilla itselleen sekä lisää osaamista, mutta myös tukikohdan Helsinki-Vantaan lentokenttäalueelta.

Consti teki yrityskaupat

Consti oli jälleen yrityskaupoilla ja hankki omistukseensa Helsinki-Vantaan lentoasemalla korjausrakentamisen palveluita ja huoltoa tarjoavan yrityksen.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Ostettu yritys Lumicon oy on vuonna 2006 perustettu yritys, jonka liikevaihto oli viime vuonna noin kaksi miljoonaa euroa. Yritys toimii Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Consti osti yrityksen koko osakekannan.

Yrityskauppa vahvistaa Constin Service-toimintoa.

”Kauppa vahvistaa strategiamme mukaisia kasvu- ja liiketoimintatavoitteita. Service- eli huoltotoiminnan palvelumme laajenevat ja syvenevät”, kertoo Consti Yhtiöiden vt. toimitusjohtaja Esa Korkeela.

Lumiconin kautta Consti hankkii itselleen uutta tietoa ja taitoa sekä operatiivisen toiminnan kiinteän tukikohdan lentokenttäalueella.

”Helsinki-Vantaa on vaativa ja kävijämäärältään vilkas kohde. Ensisijaista kentällä on matkustajien turvallisuus, palvelun huippulaatu ja sujuvuus sekä sitä kautta myös rakennus- ja huoltotoiminnan nopeus ja toimintavarmuus”, sanoo Consti Korjausurakoinnin toimitusjohtaja Jukka Mäkinen.

Lumiconin omistajat Juuso ja Joonas Jäväjä sekä koko Lumiconin henkilökunta siirtyvät toteutuneen kaupan myötä Constin palvelukseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consti teki yrityskaupat”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi