Kokeile kuukausi maksutta

Consti jälleen yrityskaupoilla

Consti Yhtiöt Oy on ostanut turkulaisen rakennusliikkeen Rakennus-Lundén Oy:n koko osakekannan. Vuonna 1973 perustetun Rakennus-Lundénin liikevaihto kohosi yhdeksään miljoonaan euroon vuonna 2009. Constin tavoin korjausrakentamiseen erikoistuneen turkulaisyhtiön palveluksessa on 25 henkeä. Rakennus-Lundénin toimitusjohtajana jatkaa Janne Lundén. Samalla hänestä tulee yksi Consti Yhtiöiden omistajista.

Consti Yhtiöt Oy on ostanut turkulaisen rakennusliikkeen Rakennus-Lundén Oy:n koko osakekannan. Vuonna 1973 perustetun Rakennus-Lundénin liikevaihto kohosi yhdeksään miljoonaan euroon vuonna 2009. Constin tavoin korjausrakentamiseen erikoistuneen turkulaisyhtiön palveluksessa on 25 henkeä. Rakennus-Lundénin toimitusjohtajana jatkaa Janne Lundén. Samalla hänestä tulee yksi Consti Yhtiöiden omistajista.

”Rakennus-Lundén Oy jatkaa nykyistä toimintaansa Constin taustavoimilla vahvistettuna. Yhdistyminen Constiin luo myös uusia ja laajempia mahdollisuuksia henkilöstölle”, Janne Lundén sanoo ja jatkaa: ”Consti on juuri oikea partneri kaltaisellemme perheyritykselle. Heillä on hyvä kasvu- ja kehitysvisio. Yritysoston kautta voimme palvella omia asiakkaitamme ja kehittää toimintaamme entistä monipuolisemmin.”

Consti Yhtiöt on perustettu vuonna 2008 vastaamaan korjausrakentamisen kasvavaan tarpeeseen. Yhtiön liikeidean taustalla on Ramirentin entinen toimitusjohtaja Erkki Norvio. Hän omistaa Consti Yhtiöt yhdessä pääomasijoittaja Interan sekä konserniin yhdistettyjen yritysten johdon kanssa. Norvio toimii myös Constin hallituksen puheenjohtajana.

Perustamisensa jälkeen Consti on ollut erittäin aktiivinen toimija yrityskaupoissa. Rakennus-Lundénin oston myötä Consti Yhtiöissä on mukana jo kahdeksan oman alansa ja alueensa luotettua osaajaa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Rakennus-Lundén liittyy meihin. Luomme suurimmat kasvukeskukset kattavan palveluverkoston, jossa Turun talousalue on yksi tärkeimpiä. Keskittymisen etu on se, että asiakas voi ostaa meiltä suurenkin korjausurakan usean hajautetun toimijan sijaan”, Consti Yhtiöiden toimitusjohtaja Antti Korkeela toteaa.

Consti Yhtiöiden palveluihin kuuluvat talotekniikka, linjasaneeraus, korjausurakointi sekä julkisivusaneeraus ja pihojen ja ympäristöjen uudistaminen. Consti Yhtiöiden pro forma -liikevaihto ylittää 120 miljoonaa euroa henkilöstömäärän ollessa noin 500.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consti jälleen yrityskaupoilla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat