Kalle Rasinmäestä yhdistyneen ÅF Pöyryn Suomen maajohtaja

Alkuvuodesta yhdistyneen suunnittelu- ja konsulttitoimisto ÅF Pöyryn Suomen maajohtajaksi on nimitetty Kalle Rasinmäki, joka johtaa myös yhtiön Prosessiteollisuus-divisioonan yksiköitä Suomessa ja Aasiassa.

Alkuvuodesta yhdistyneen suunnittelu- ja konsulttitoimisto ÅF Pöyryn Suomen maajohtajaksi on nimitetty Kalle Rasinmäki, joka johtaa myös yhtiön Prosessiteollisuus-divisioonan yksiköitä Suomessa ja Aasiassa.

Maajohtajan tehtävänä on yhdessä eri liiketoimintojen edustajista koostuvan maajohtoryhmän kanssa mahdollistaa ÅF Pöyryn liiketoimintastrategian toteuttaminen Suomessa. Rasinmäki on nimitetty myös Pöyry Finland Oy:n toimitusjohtajaksi.

”Suomi on henkilöstömäärältään ja liiketoiminnaltaan ÅF Pöyryn toiseksi suurin maa heti Ruotsin jälkeen, ja meillä on Suomessa lähes 2 000 työntekijää 22 paikkakunnalla. Meille on tärkeää toimia lähellä asiakkaitamme, jotka ÅF:n ja Pöyryn yhdistymisen myötä saavat entistä kattavamman palvelutarjonnan ja monipuolisempaa osaamista edistämään heidän kestävää liiketoimintaansa”, Kalle Rasinmäki sanoo tiedotteessa.

ÅF Pöyry tarjoaa Suomessa prosessiteollisuuteen, energiaan, infraan, vesihuoltoon ja ympäristöön liittyviä suunnittelu- ja konsultointipalveluja ja tuottaa asiakkailleen kestäviä ratkaisuja yhdistämällä maailmanluokan osaamisen ja viimeisimmät digitaaliset innovaatiot paikalliseen asiantuntemukseen. Yhtiön viidestä liiketoimintadivisioonasta neljä toimii Suomessa: Prosessiteollisuus-, Energia-, Infra- ja Liikkeenjohdon konsultointi -divisioonat.

Rasinmäki työskenteli Pöyryllä vuosina 2002–2011 paperiteollisuuden suunnittelu- ja projektinhallintatehtävissä ja toimi sen jälkeen mm. Plc Uutechnic Oyj:n toimitusjohtajana. Rasinmäki palasi Pöyrylle viiden vuoden tauon jälkeen vuonna 2016, minkä jälkeen hän on johtanut Pöyryn Teollisuus-liiketoimintaryhmän Suomen toimintoja. Rasinmäki on koulutukseltaan paperitekniikan diplomi-insinööri.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kalle Rasinmäestä yhdistyneen ÅF Pöyryn Suomen maajohtaja”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi