Kokeile kuukausi maksutta

Puurakentajat Group kasvaa yritysostolla – Lahden Puurakentajista tehtiin kaupat

Lahden Puurakentajan työntekijät siirtyvät konserniin kuuluvan Puurakentajat Pientalot oy:n palvelukseen. Puurakentajat oy:n perustajasta ja nykyisestä omistajasta Vili Koskisesta tulee yhtiön toimitusjohtaja.

Puurakentajat Group kasvaa nyt yritysostolla, kun sopiva kohde löytyi Lahdesta. Elementtiasennusta Lahden Puurakentajien työmaalta. (Kuva: Hoisko oy)

Massiivipuurakentamiseen erikoistunut Puurakentajat Group oy on tehnyt sopimuksen Lahden Puurakentajat oy:n koko osakekannan ostamisesta.

Toimitusjohtaja Mikko Leinon mukaan yrityskauppa vahvistaa Puurakentajien osaamista massiivipuurakentamisessa  ja laajentaa yhtiön markkina-asemaa kasvavilla puutalomarkkinoilla.

Lahden Puurakentajat oy on vuonna 2017 perustettu puurakentamiseen erikoistunut rakennusliike, jonka erityisosaamista ovat CLT-tekniikalla rakennetut massiivipuutalot. Yhtiön liikevaihto on noin 1,0 miljoonaa euroa ja sillä on tällä hetkellä 14 työntekijää.

Yhtiöiden yhdistyessä joulukuussa 2020  Lahden Puurakentajan työntekijät siirtyvät konserniin kuuluvan Puurakentajat Pientalot oy:n palvelukseen. Kyseisen yhtiön osakkaiksi tulevat Lahden Puurakentajat oy:n perustaja ja nykyinen omistaja Vili Koskinen sekä Lahden Puurakentajien laadusta ja jälkimarkkinoinnista vastaava Tuukka Eskola. Koskisesta tulee samalla myös Puurakentajat Pientalot oy:n toimitusjohtaja.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Puurakentajat Group kasvaa yritysostolla – Lahden Puurakentajista tehtiin kaupat”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat