Kokeile kuukausi maksutta

Lujatalo nousi kärkikolmikkoon, muiden isojen korjausrakentajien liikevaihdot kutistuivat

Suurimpien korjausrakentajien liikevaihdot kutistuivat viime vuonna jo toista vuotta peräkkäin, ilmenee Rakennuslehden selvityksestä. Poikkeuksen viiden suurimman joukossa teki ainoastaan Lujatalo.

Lujatalo peruskorjasi ja muunsi Kuopiossa sijaitsevan, lääninsairaalan kirurgiseksi osastoksi vuonna 1910 valmistuneen rakennuksen omaperusteiseksi asuntokohteeksi. Muuntohanke valmistui tammikuussa 2022. Kuva: Luja

Selvityksen mukaan korjausrakentamisen liikevaihto painui viime vuonna neljällä alan viidestä suurimmasta yhtiöstä. Vuosi 2021 oli jo toinen peräkkäinen, joka ei suosinut kaikkein suurimpia rakennusyhtiöitä, mitä korjausrakentamisen kasvuun tulee. Vuonna 2020 kaikilla viidellä suurimmalla korjausrakentajalla liikevaihto supistui.

Rakennuslehden selvitys perustuu Suurimmat-kyselyyn ja sitä täydentäviin yrityksiltä pyydettyihin lisätietoihin. Olemme listanneet oheiseen taulukkoon kaikki ne rakennusliikkeet, joiden korjausrakentamisen liikevaihto oli viime vuonna vähintään 15 miljoonaa euroa. Talotekniikkaurakoitsijat eivät ole taulukossa mukana, koska ne on käsitelty kevään Suurimmat-lehdessä erikseen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujatalo nousi kärkikolmikkoon, muiden isojen korjausrakentajien liikevaihdot kutistuivat”

Viimeisimmät näkökulmat