Työmaapäällikkö ja asiantuntija

Päivämäärät Julkaistu 13.10.2017 Hae viimeistään 25.10.2017

Liity edelläkävijöiden joukkoon!

Haemme
Työmaapäällikköä
tuulivoimalaperustusliiketoimintaamme

Peikko on saavuttanut merkittävän aseman Suomeen viime vuosina rakennettujen tuulipuistojen perustusratkaisusuuunnittelijana ja komponenttitoimittajana. Työmaapäällikkönä toimit urakoimissamme kohteissa yrityksemme edustajana työmaalla ja vastaat asennustyön etenemisestä. Nykyisellään työmaakohteemme sijaitsevat Suomen lisäksi Norjassa ja Ruotsissa, joten tässä tehtävässä pääset myös matkustamaan.

Asiantuntijaa
tekniseen asiakaspalveluun

Teknisen asiakaspalvelumme asiantuntijana sinulle on tuttua asiakkaittemme eli rakennesuunnittelijoiden, betonielementtitehtaiden ja rakennustyömaiden arkipäivä. Opastat asiakkaitamme tuotteidemme suunnitteluun ja käyttöön liittyvissä asioissa sekä mitoitat tuotteitamme. Työhösi voi kuulua myös kotimaisten teknisten tuotehyväksyntöjen ylläpito, joten rakennusalan standardien tuntemus on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja tukemme siihen sekä kansainvälisen perheyhtiön dynaamisen ja kasvavan ympäristön.

Lisätietoa: www.peikko.fi /rekry
Hakuaika päättyy 25.10.2017

Peikko on vuonna 1965 perustettu kansainvälinen 1 500 henkeä maailmanlaajuisesti työllistävä perheyritys, joka valmistaa betoniliitoksia ja liittorakenteita elementti- ja paikallavalurakentamiseen. Innovatiiviset ratkaisumme tekevät rakentamisesta turvallisempaa, tehokkaampaa ja helpompaa. Peikolla on tuotantoa 7 maassa ja oma toimisto 30 maassa. Pääkonttorimme ja Suomen tehtaamme sijaitsevat Lahdessa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy, joka työllistää 250 henkeä. Lue lisää: www.peikko.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi