Kokeile kuukausi maksutta

Alueinsinööri, kadunsuunnittelu

Vantaan kaupunki
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 18.4.2024 Hae viimeistään 2.5.2024

Haemme nyt motivoitunutta ja mielenkiintoisia haasteita kaipaavaa alueinsinööriä vastaamaan Länsi-Vantaan alueiden katuinfran suunnittelusta.

Oletko infrasuunnittelun ammattilainen ja haluat mukaan kehittämään ja toteuttamaan Suomen nopeimmin kasvavaa kaupunkia alan edistyneimmillä toimintatavoilla?  Taustallasi voi olla aiempaa työkokemusta monialaisista infrahankkeista, esim. katu- ja/tai vesihuollon suunnittelun, geosuunnittelun, tai katualueiden liikennesuunnittelun asiantuntijatehtävistä – vaikkapa yksityisen konsulttitoimiston tai julkisen toimijan palveluksessa.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen näköalapaikan Suomen neljänneksi suurimman kaupungin katuinfran suunnitteluprosessiin, jossa kokonaisvaltaisesti pääset näkemään hankkeen eri vaiheet alusta loppuun – suunnittelusta toteutukseen.

Vantaasta halutaan rakentaa entistäkin parempi ja kiinnostavampi kaupunki. Tavoitteenamme on edistää kestävää, sujuvaa ja turvallista liikkumista ja oleskelua julkisessa tilassa. Ilmastonmuutoksen vauhdittamana katuympäristöissäkin selvitetään ja kokeillaan uusia, monihyötyisiä ratkaisuja. Jalan ja pyörällä liikkuvien kulkuympäristön kehittämiseen panostetaan yhä enemmän. Lisäksi kasvillisuuden ja huleveden ratkaisut sekä kadun rakenteet ja kalusteet muuttuvat ja monipuolistuvat jatkuvasti.

Tule mukaan rentoon, rohkeaan ja asiantuntevaan joukkoomme!

Tiimissä lisäksesi toimivat kaksi alueinsinööri-kollegaa, neljä suunnitteluinsinööriä, suunnittelurakennusmestari, siltainsinööri, projektisuunnittelija, maisema-arkkitehti, hortonomi, suunnittelukoordinaattori, kaksi suunnitteluassistenttia sekä toimistosihteeri. Tiimin esihenkilönä toimii katusuunnittelupäällikkö.

Työssäsi alueinsinöörinä suunnittelutat katualueiden hallinnollisia katusuunnitelmia ja rakennussuunnitelmia, vastaat oman alueesi suunnitteluprosessien läpiviennistä ja asiakaspalvelusta. Suunnittelutyö on vuorovaikutteista ja siihen sisältyy asukas- ja sidosryhmäyhteistyötä.

Aktiivinen yhteistyö rakentajien, suunnittelijoiden, sidosryhmien ja asukkaiden kanssa on entistä merkittävämmässä roolissa tiivistyvän kaupunkiympäristön rakentamisessa. Työssäsi pääset tekemään yhteistyötä mm. HSY:n vesihuollon ja kaupungin kaavoituksen, rakennusvalvonnan, infran rakentajien ja kunnossapitäjien kanssa.

Vantaan tuotantokäytössä oleva MATTI-toimintamalli ja tietojärjestelmä on uudistanut maankäytön koko elinkaaren kaavoituksesta ja suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon saakka ja muodostaa digitaalisesti hallittavan paikkatietopohjaisen kokonaisuuden.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vakaan toimintaympäristön ja mahdollisuuden etätyöhön. Työpaikka sijaitsee Tikkurilan keskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä, Asematie 6:n toimitiloissa.

Katujen ja puistojen palvelualue on osa kaupunkiympäristön toimialaa ja sen tehtävänä on kaupunkirakenteen ja ympäristön sekä liikenteen ja yhdyskuntatekniikan kokonaisvaltainen kehittäminen, hallinta ja hoito kaupungin tavoitteiden mukaisesti.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8300 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.

Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus alan suunnittelutehtävistä

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 
-aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä
– hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista

Luemme eduksi: 
-kyvyn itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaan
-alan tavanomaisten toimisto- ja suunnitteluohjelmistojen hyvän hallinnan
-kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, esim. suunnittelun projektipäällikkö-tehtävistä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 36 h 15 min/viikko

Yhteystiedot:
Olli Lappalainen, kadunsuunnittelupäällikkö
p. 0408676309
olli.lappalainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa parhaiten arkisin klo 11-12

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta täältä > löytyvästä linkistä. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 02.05.2024 klo 16:00

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat