Haetaan huippuosaajia!

Sijainti Vantaa, Oulu, Kuopio, Tampere, Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 2.3.2018 Hae viimeistään 26.3.2018

Huippuosaaja erottuu joukosta!

Konsultointi. Suunnittelu. Projektit. Käytön tuki.
Tarjoamme asiakkaille lämpö- ja sähkövoiman tuotantoon, siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, biojalostukseen ja kemianteollisuuteen, kaivos- ja metalliteollisuuteen sekä infraan, vesihuoltoon ja ympäristöön liittyviä palveluja. Kehitämme yhdessä älykkäitä ratkaisuja ja hyödynnämme viimeisimpiä digitaalisia innovaatioita. 5 500 asiantuntijaa. 40 maata. 115 toimistoa.

Etsitkö uusia uramahdollisuuksia osaavassa porukassa? Haemme nyt

RAKENNUTTAMISEN RYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ Vantaa
Tyypillisiä rakennuttamiskohteitamme ovat erilaiset prosessiteollisuuden, kuten metsä-, energia-, kemian-, kaivos- ja metalliteollisuuden investointihankkeet. Teollisuusprojektien rakennuttamis- ja työmaan johtamispalveluiden myynti- ja kehitystyön lisäksi toimit myös rakennuttaja- ja valvojaryhmän esimiestehtävissä. Odotamme sinulta myynti-, projektinhoito- ja esimieskokemusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

INFRASUUNNITTELIJOITA JA PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ
Vantaa, Oulu, Kuopio, Tampere, Jyväskylä
kalliorakennus-, rakenne-, silta-, geo-, katu- ja kunnallistekniseen suunnitteluun. Tärkeimpiä asiakkaitamme Suomessa ovat kaupungit ja kunnat sekä yksityiset yritykset, joiden merkittävissä hankkeissa olemme jatkuvasti mukana. Tarjoamme palvelujamme myös yhdessä urakoitsijakumppaneidemme kanssa niin allianssi- kuin ST -urakoissakin. Toimimme myös pohjoismaissa sekä muissa vientikohteissa yhteistyössä Pöyryn globaalin organisaation kanssa.

SUUNNITTELIJAA JA PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Vantaa
Vesi-yksikköömme erilaisten teollisuuden vesien johtamisen ja hallinnan suunnittelu- ja projektinvetotehtäviin. Tyypillisiä kohteitamme ovat metsä-, energia-, kemian-,kaivos- ja metalliteollisuuden investointihankkeet Suomessa ja maailmalla. Tehtäviin sisältyvät myös vesihuoltolaitosten verkostohankkeet.

KONEISTO- JA PUTKISTOSUUNNITTELIJAA Oulu
vesihuollon ja teollisuuden layout-, putkisto- ja mekaanisen suunnittelun tehtäviin. Työskentelet itsenäisesti tai suunnitteluryhmässä vesihuolto- ja teollisuusprojekteissa. Pääset työskentelemään läheisesti asiakkaiden kanssa sekä kehittämään suunnitteluamme ja vastaamaan projektiesi valmistelusta ja laadukkaasta toteutuksesta. Jos putkisto- ja mekaanisen suunnittelun vaatimukset ovat sinulle tuttuja, ja sinulla on kokemusta Autocad- ja 3D-suunnittelutyökaluista, olet juuri etsimämme asiantuntija.

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA Vantaa
vesihuollon laitossuunnittelun sähköistyksen, instrumentoinnin ja automaation suunnittelutehtäviin. Sinulla on muutaman vuoden kokemus vaikkapa projektiinsinöörinä toimimisesta sähköistyksen tai automaation urakoitsijayrityksessä, sähköistyksen ja prosessiautomaation vaatimukset ovat sinulle tuttuja ja olet käyttänyt CADS- tai AutoCad-suunnitteluohjelmistoja.

VESIHUOLLON PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Vantaa
vesihuollon laitossuunnittelutehtäviin. Toimit sekä vesi- että jätevesilaitosten toteutussuunnittelun projektipäällikkönä, työskentelet läheisesti asiakkaidemme kanssa ja osallistut työtapojemme kehitykseen. Asiakkaasi tulevat sekä kunnista että teollisuudesta. Toimimme Suomessa, Pohjoismaissa sekä entisissä IVY-maissa ja Pöyryn globaali verkosto tarjoaa sinulle mahdollisuuksia toimeksiantoihin ympäri maailmaa.

VESIHUOLLON PROSESSIASIANTUNTIJAA Vantaa
erityisesti teollisuuden biokaasu- ja jätevesihankkeisiin. Toimit johtavana asiantuntijana ja projektipäällikkönä teollisuuden ja yhdyskuntien laitossuunnitteluhankkeissa ja selvityksissä, osana Suomen johtavaa prosessitiimiä ja Pöyryn globaalia verkostoa. Asiakkaamme arvostavat kokemusta, osaamista ja rohkeutta esittää uusia ratkaisuja.

VESIHUOLLON ASIANTUNTIJAA/KONSULTTIA Vantaa
vesihuoltoon liittyviin johtamisen ja talouden suunnittelu- ja kehittämisprojekteihin projektipäälliköksi, konsultiksi ja/tai asiantuntijaksi. Olet asiakaskeskeinen ongelmanratkaisija ja hallitset kokonaisuudet. Toivomme sinulta kokemusta tai koulutusta vesihuollon/kuntatekniikan alalta. Työkenttämme on vaihteleva ja perehdymme jatkuvasti uusiin asioihin. Odotamme, että olet ennakkoluuloton erilaisille tehtäville ja uuden oppimiselle, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja kyvyn kehittää uusia toimintatapoja ja palveluja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alamme johtavien asiantuntijoiden kanssa toteutettavissa hankkeissa sekä olla mukana kehittämässä kansainvälisen suunnittelu- ja konsultointiyhtiön osaamista ja palveluja. Viihtyvyytesi varmistamiseksi tarjoamme miellyttävän työyhteisön, globaalin toimintaympäristön tuen sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Jätä hakemuksesi 26.3.2018 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!
Lisätiedot avoimista tehtävistä ja hakuohjeet löydät osoitteesta:
www.poyry.fi/ura-poyrylla

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi