Arkkitehti

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 24.4.2018 Hae viimeistään 27.4.2018

ARKKITEHTISUUNNITTELU

ROCKPLAN on kalliorakennuskohteiden suunnitteluun erikoistunut v. 1986 perustettu arkkitehti- ja insinööritoimisto.

ROCKPLAN yhdistää suunnittelukohteissaan geologian, arkkitehtuurin, kalliorakenne- ja rakennesuunnittelun sekä muut suunnittelun osa-alueet.

Arkkitehtisuunnittelu on yhtiön keskeinen toimiala. Toimintamme kehittyessä voimakkaasti haemme

ARKKITEHTIÄ

suunnittelemaan erikoisia ja samalla mielenkiintoisia tunneli- ja kalliorakennuskohteita. Kyseessä on hieno mahdollisuus päästä työskentelemään ja kehittymään kiinnostavissa ja monipuolisissa tehtävissä.

Tulet toimimaan arkkitehtinä muiden suunnittelijoiden ja teknisten avustajien kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on arkkitehdin koulutus sekä kokemusta arkkitehtisuunnittelusta ja pääsuunnittelusta. Käytämme Revit- ja AutoCAD-ohjelmia. Työskentely-yhteisö on tiivis, joten toivomme sinulta joustavuutta sekä tiimityöskentely- ja kommunikaatiotaitoja.

ROCKPLANin toimisto sijaitsee Pasilassa, rautatieaseman läheisyydessä, myös autopaikka hallissa on mahdollinen. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, jotka muodostuvat Sesam-ryhmäeläkkeestä, Extra-terveysturvavakuutuksesta, laajennetusta työterveyshuollosta, koulutusmahdollisuuksista, lounasedusta ja kuntosalin vapaasta käyttömahdollisuudesta.

Työsuhdetta koskeviin tiedusteluihin vastaa arkkitehti Vesa-Matti Lehtovaara, puh. 045-657 8336.

Kirjallisen hake­muksen, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme toimittamaan viimeistään 27.4.2018 osoitteeseen: kirsi.toukola@rockplan.fi

http://www.rockplan.fi/

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi