Arkkitehti, tarkastusinsinööri

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 25.1.2019 Hae viimeistään 11.2.2019

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Tule rakentamaan kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

Rakennusvalvontapalvelussamme on avoinna seuraavia tehtäviä:

Arkkitehti
Työavain 6-317-18

Tehtävänäsi on lupakäsittely, päätösten valmistelu ympäristö- ja lupajaostolle sekä päätökset korjausrakentamisessa ja uudisrakennushankkeissa. Arkkitehti vastaa siitä, että rakentaminen tapahtuu asemakaavan ja rakentamissäännösten mukaisesti täyttäen vaatimukset
kaupunkikuvaa, rakennussuojelua, terveellisyyttä sekä turvallisuutta koskien. Virka on aluksi määräaikainen ja jatkuu vakituisena 1.5.2019 alkaen.

Tarkastusinsinööri
Työavain 6-10-19

Etsimme LVI-alan osaajaa valmistelemaan ja päättämään yksikössämme käsiteltävistä luvista ja lausunnoista. Tehtävääsi kuuluu lisäksi rakennustyönaikainen valvonta, aloituskokousten ja katselmusten johtaminen sekä loppukatselmusten pitäminen. Päätät myös erityissuunnittelijoiden kelpoisuudesta, arvioit erityissuunnitelmia ja käsittelet erityisalojen työnjohtajahakemuksia. Asiakkaiden kanssa käytävät ennakkoneuvottelut, neuvonta ja ohjaus ovat myös tärkeä osa tarkastusinsinöörin työtä. Virkasuhde on vakinainen.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja laaja-alaisia tehtäviä, mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua sekä työskentelyä alan huipputiimissä. Lisäksi saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut. Liity osaavaan, moniammatilliseen työyhteisöömme ja jätä hakemuksesi 11.2.2019 klo 16 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Kaupunkiympäristö
helsinkirekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi