Hankintainsinööri

Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 30.6.2017 Hae viimeistään 31.7.2017

Hankintainsinööri

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen?

Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin, työympäristöihin ja kouluihin. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa ei tyydytä vanhaan.

Haemme hankintainsinöörejä, joilta odotamme rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus.

Hankintainsinöörinä toimit osana Firan hankintatoimea. Vastuullesi kuuluu mm. työmaiden projektihankintaa, kausisopimuksien laadintaa sekä yhteistyötä suunnittelunohjauksen, kustannuslaskennan ja tuotantohenkilöstön kanssa. Osaamisesi mukaan tarjolla on myös muita tehtäviä. Olet myös osana hankinnan kehitystä ja toivommekin sinulla olevan ajatuksia toimialasi kehittämiseen. Tukenasi sinulla on tiivis hankintatiimi, joka perehdyttää sinut hyvin.

Jätä hakemuksesi 31.7.2017 mennessä https://www.fira.fi/liity-joukkoon

Lisätietoja tehtävästä: rekry@fira.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi