Avoimet työpaikat Fira Oy Vantaa Julkaistu Haku päättyy

Hankintainsinööri

Hankintainsinööri

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen?

Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin, työympäristöihin ja kouluihin. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa ei tyydytä vanhaan.

Haemme hankintainsinöörejä, joilta odotamme rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus.

Hankintainsinöörinä toimit osana Firan hankintatoimea. Vastuullesi kuuluu mm. työmaiden projektihankintaa, kausisopimuksien laadintaa sekä yhteistyötä suunnittelunohjauksen, kustannuslaskennan ja tuotantohenkilöstön kanssa. Osaamisesi mukaan tarjolla on myös muita tehtäviä. Olet myös osana hankinnan kehitystä ja toivommekin sinulla olevan ajatuksia toimialasi kehittämiseen. Tukenasi sinulla on tiivis hankintatiimi, joka perehdyttää sinut hyvin.

Jätä hakemuksesi 31.7.2017 mennessä https://www.fira.fi/liity-joukkoon

Lisätietoja tehtävästä: rekry@fira.fi

Fira Oy

Kaupungit kasvavat ja elävät ihmisten mukana, asukkaiden ehdoilla. Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Fira-konserniin kuuluu monipuolisia uudis-, korjaus- ja asuntorakentamisen hankkeita päätoteuttajana tekevä Fira Oy, asukaslähtöisiin putkiremontteihin erikoistunut Fira Palvelut Oy sekä uudenlaisia toimintamalleja kehittäviä startup-yrityksiä. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla, ja sen liikevaihto vuodelle 2016 oli noin 170 miljoonaa euroa. www.fira.fi

Rakennuslehden pääuutisia