Kahta projekti-insinööriä

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 25.4.2017 Hae viimeistään 5.5.2017

Hartela elää vahvaa uudistumisen kautta ja kehitämme parhaillaan useita uniikkeja hankekokonaisuuksia ja kohteita. Pääkaupunkiseudulla kohteita on mm. Jätkäsaaressa, Kruunuvuorenrannassa, Sompasaaressa, Ilmalassa ja Keilaniemessä.

Meillä pääset mukaan innostavaan organisaatioon ja työskentelemään rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikalle, rentoon ja kehitysmyönteiseen ilmapiiriin. Muutamme vuoden vaiheessa huippumoderneihin toimistotiloihin Helsingin Ilmalaan loistavien kulkuyhteyksien varrelle.

Haemme toimipisteeseemme Helsinkiin

Kahta projektiinsinööriä

Projekti-insinöörinä toimit projektipäällikön työparina hankekehityksessä ja suunnittelunohjauksessa. Tämä luo hyvän pohjan projektipäällikön tehtäviin tulevaisuudessa. Hankekehitysprosessissa pääset mukaan rakennuttamaan omaperustaisia hankkeitamme ja osallistumaan kaikkiin vaiheisiin aina tontin hankinnasta tilojen luovutukseen asiakkaalle.

Hankekehitystiimissä projektiinsinöörin tehtäviin kuuluvat mm. suunnittelun hankinta, suunnittelun ohjaus, hankkeiden kannattavuuslaskenta sekä yhteistyö viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Kehitämme jatkuvasti hankekehitysprosessiamme ja tämä kehitystyö on olennainen osa projekti-insinöörin toimenkuvaa.

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto rakennus- tai kiinteistöalalta sekä työkokemusta asunto- tai toimitilarakentamisesta. (DI tai Ins.amk).

Saatat olla hakemamme henkilö, jos olet kiinnostunut rakennetun ympäristön kehittämisestä ja innostut uusista hankkeista sekä niiden tarjoamista mahdollisuuksista. Työskentelet sujuvasti erilaisten tiimien ja ammattiryhmien kanssa. Seuraat uteliaisuudella yhteiskuntamme sekä rakennus- ja kiinteistöalan kehitystä. Hoidat projektit pitkäjänteisesti loppuun saakka ja suhtaudut vastoinkäymisiin ratkaisukeskeisesti. Haluat myös ymmärtää asiakasta ja tuottaa hänelle lisäarvoa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin viim. 5.5.2017 osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi

Lisätiedot:
• asuntorakentamisen hankekehitystehtävistä: hankekehityspäällikkö Johanna Palosaari p. 040 519 5860 klo 14.30 – 16.

• toimitilarakentamisen hankekehitystehtävistä: projektipäällikkö Teemu Rämö p. 040 776 7191 klo 14.30 – 16.

Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Avoimet työpaikat