Avoimet työpaikat Hartela Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Kustannuslaskijaa/ laskentainsinööriä

Hartela elää vahvaa uudistumisen kautta ja kehitämme parhaillaan useita uniikkeja hankekokonaisuuksia ja kohteita. Pääkaupunkiseudulla kohteita on mm. Jätkäsaaressa, Kruunuvuorenrannassa, Sompasaaressa, Ilmalassa ja Keilaniemessä.

Meillä pääset mukaan innostavaan organisaatioon ja työskentelemään rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikalle, rentoon ja kehitysmyönteiseen ilmapiiriin. Muutamme vuoden vaiheessa huippumoderneihin toimistotiloihin Helsingin Ilmalaan loistavien kulkuyhteyksien varrelle.

Haemme toimipisteeseemme Helsinkiin

Kustannuslaskijaa/laskentainsinööriä

kustannuslaskennan tehtäviin

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta, MSOffice- sekä mielellään laskenta- ja kustannusseurantajärjestelmän tuntemusta (TCM) sekä aiempaa työkokemusta asunto-ja/tai liikerakentamisen kohteista.

Toivomme sinulta kokemusta ja osaamista vastaavista tehtävistä, mutta taustasi voi olla myös esim. työmaainsinööri, määrälaskija tai työnjohtaja. Opit helposti uutta ja otat vastuuta. Osaat toimia sekä itsenäisesti että yhteistyössä muun työyhteisön ja sidosryhmien kanssa. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi. Valituksi tullut henkilö perehdytetään tehtäviin ja tietojärjestelmiin.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin viim. 19.5.2017 osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi

Lisätiedot:

• kustannuslaskennan tehtävästä: kustannuspäällikkö Juha Leppänen, p. 050 372 7026.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Hartela

Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Suomalainen perheyhtiö työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista.

Konserniin kuuluvat Turun ja Tampereen seudulla sekä Satakunnassa ja Länsi-Uudellamaalla toimiva Hartela Länsi-Suomi Oy, pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa sekä Lahdessa toimiva Hartela Etelä-Suomi Oy sekä Oulun talousalueella toimiva Hartela Pohjois-Suomi Oy. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa.

Tule meille töihin! Katso juuri nyt avoimena olevat tehtävät sivuiltamme. Voit myös lähettää avoimen hakemuksen.

Rakennuslehden pääuutisia