Kustannuslaskijaa/ laskentainsinööriä

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 25.4.2017 Hae viimeistään 19.5.2017

Hartela elää vahvaa uudistumisen kautta ja kehitämme parhaillaan useita uniikkeja hankekokonaisuuksia ja kohteita. Pääkaupunkiseudulla kohteita on mm. Jätkäsaaressa, Kruunuvuorenrannassa, Sompasaaressa, Ilmalassa ja Keilaniemessä.

Meillä pääset mukaan innostavaan organisaatioon ja työskentelemään rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikalle, rentoon ja kehitysmyönteiseen ilmapiiriin. Muutamme vuoden vaiheessa huippumoderneihin toimistotiloihin Helsingin Ilmalaan loistavien kulkuyhteyksien varrelle.

Haemme toimipisteeseemme Helsinkiin

Kustannuslaskijaa/laskentainsinööriä

kustannuslaskennan tehtäviin

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta, MSOffice- sekä mielellään laskenta- ja kustannusseurantajärjestelmän tuntemusta (TCM) sekä aiempaa työkokemusta asunto-ja/tai liikerakentamisen kohteista.

Toivomme sinulta kokemusta ja osaamista vastaavista tehtävistä, mutta taustasi voi olla myös esim. työmaainsinööri, määrälaskija tai työnjohtaja. Opit helposti uutta ja otat vastuuta. Osaat toimia sekä itsenäisesti että yhteistyössä muun työyhteisön ja sidosryhmien kanssa. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi. Valituksi tullut henkilö perehdytetään tehtäviin ja tietojärjestelmiin.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin viim. 19.5.2017 osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi

Lisätiedot:

• kustannuslaskennan tehtävästä: kustannuspäällikkö Juha Leppänen, p. 050 372 7026.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi