Kokeneita työnjohtajia ja muita osaajia, Oulu ja Pohjois-Suomi

NCC
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 15.2.2021 Hae viimeistään 8.3.2021

Haluatko mukaan rakentamaan maailman älykkäintä sairaalaa? NCC on osana uudistusprojektin allianssia, tavoitteenaan rakentaa OYS:lle turvalliset, terveelliset ja toimivat hoitotilat, jotka vastaavat tulevaisuuden erikoissairaanhoidon tarpeisiin. NCC on yksi johtavista terveydenhuollon tilojen toteuttajista Pohjoismaissa ja hyödynnämme uusinta teknologiaa: katso video NCC:stä sairaalarakentajana.

Etsimme joukkoomme rakennusalan osaajia vahvistamaan projektiorganisaatiotamme sairaalaprojektissa sekä muissa Oulun ja Pohjois-Suomen hankkeissamme nyt ja lähitulevaisuudessa.

Tällä hetkellä rekrytoimme:

  • kokeneita työnjohtajia vanhemman työnjohtajan tai aluevastaavan tehtävään
  • työmaainsinööriä hankintatehtäviin
  • projekti-insinööriä suunnittelunohjaukseen

Tulevaisuudessa voimme tarjota yllä mainittujen lisäksi monenlaisia kehittymisen mahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille (aikataulutus, suunnittelunohjaus, projektinhallinta) myös muualla Pohjois-Suomessa, ja arvostammekin matkustusvalmiutta.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto sekä vähintään muutaman vuoden kokemus hakemustasi vastaavista tehtävistä. Toivomme ennen kaikkea, että olet arvojemme ja toimintatapojemme mukaisesti toimiva tiimipelaaja, ja sitoudut kanssamme laadukkaaseen ja turvalliseen työskentelyyn.

Meillä rakentaminen on hauskaa. Erikoisrakentamisen toimialaan NCC:llä kuuluu nimensä mukaisesti erityiset ja uniikit projektit – kuten malminnostotorni, ksylitolia valmistava tuotantolaitos sekä anturikomponentteja valmistava tehdas. Meidän tekemisessämme korostuu innovatiivisuus, ja rohkeasti uudenlaiseen rakentamisen hankkeisiin lähtemällä opimme uutta!

Tutustu NCC:läisiin blogissamme.

Toivottavasti kiinnostuit ja saamme pian hakemuksesi! Hae paikkaa 8.3.2021 mennessä. Kerro meille monivalintakysymysten kautta lisää itsestäsi, sekä mistä tehtävästä olet kiinnostunut. Muistathan liittää mukaan myös ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävistä ja NCC:llä työskentelystä antavat:

Projektijohtaja Pekka Jokela, 040 160 5300
Hankintapäällikkö Vesa Hamari, 050 549 2759
Aluejohtaja Esa Perätalo, 0400 921 267

Hae paikkaa >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi