Avoimet työpaikat Espoo Julkaistu Haku päättyy

Kolme työnjohtajaa ja kolme vastaavaa työnjohtajaa

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme tällä hetkellä lähes 900 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. Rakennusliike Lehto Oy on osa konsernia.

Haussa 100 uutta työkaveria!

Nyt haemme kolmea työnjohtajaa ja kolmea vastaavaa työnjohtajaa loppukesällä alkaviin hoivakotikohteisiimme Espooseen.

Espoon Kaupunginkallio: puurakenteinen hoivakoti, n. 2500 m2
Espoon Matinkylä: 3-kerroksinen betonirunkoinen hoivakoti ja kellari, n. 2200 m2
Espoon Lintuvaara: puurakenteinen hoivakoti ja kellari, n. 1200 m2

Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua kehittää sekä tehostaa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Työssäsi tarvitset lisäksi:
– Rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa
– Työnjohtajana: työmaakokemusta vähintään 1-3 vuoden ajalta
– Vastaavana työnjohtajana: työmaakokemusta 3-5 vuoden ajalta

Olet yritteliäs tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda maahan, kun eteesi tulee uusia ratkaistavia haasteita! Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito ja perustason tietotekninen osaaminen.

Miksi Lehdolle?

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät itsenäisestä ja monipuolisesta työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työmaasi toimintaan. Yksin ei näitä mökkejä kuitenkaan pystytetä, joten vuorovaikutustaidoilla on kiistämättä paljon merkitystä tässäkin hommassa. Muistathan, että urakehityksesi ei suinkaan pääty tähän – voit halutessasi edetä nopeastikin työnjohtajasta vastaavaksi työnjohtajaksi tai vastaavasta työnjohtajasta esimerkiksi työ- tai projektipäälliköksi. Työsuhteesi on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Joko soitellaan?

Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita rohkeasti Ismolle p. 040 7736411 tai Liisalle p. 040 700 7112. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 18.6.2017 mennessä. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 22.5.2017
Hakuaika päättyy: 18.6.2017

Rakennuslehden pääuutisia