Linjaesimies

Betset Oy
Sijainti Kyyjärvi
Päivämäärät Julkaistu 11.8.2017 Hae viimeistään 27.8.2017

Haemme
Linjaesimiestä
Betset-yhtiöiden Kyyjärven tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Vastaat päivittäisestä elementtituotannon työnjohtamisesta runkolinjalla jännebetonipalkkien ja teräsbetonipilarien valmistuksessa. Olet vastuussa tuotantosuunnitelman toteutuksesta turvallisesti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti sekä toiminnan kehittämisestä tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja olet aktiivinen, oma-aloitteellinen, järjestelmällinen ja organisointitaitoinen. Reagoit nopeasti muutoksiin sekä toimit vastuullisesti ja joustavasti poikkeustilanteissa.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari /rakennusinsinööri)
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä motivoida työntekijöitä
  • kykyä ohjata päivittäistä tuotantoa jämäkästi
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja pystyt viestimään myös englanniksi (venäjän kielen taito on etu muttei välttämätöntä)

Tehtävässäsi raportoit linjapäällikölle ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden linjaesimiesten ja tuotannonsuunnittelijan kanssa. Työ on tuotantotilanteen mukaan kaksi- tai kolmivuorotyötä ja tarvittaessa työskentelemme myös viikonloppuisin.

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa linjapäällikkö Tarmo Pölkki (p. 040 3434 325) arkisin kello 15–17 ja tuotantojohtaja Harri Bergholm (p. 040 3434 329) arkisin kello 15–17.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Linjaesimies / Kyyjärven tehdas” 27. elokuuta 2017 mennessä. Pidämme työhaastattelut Kyyjärven tehtaalla viikoilla 35 ja 36.

Vuonna 1950 perustettu Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista, toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä suurimpia valmisbetonin valmistajia. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä. Tehtaamme työllistävät yhteensä noin 500 henkilöä ja kuluvan tilikauden liikevaihto nousee noin 85 miljoonaan euroon. Betset-yhtiöihin kuuluu Suomessa Betset Group Oy Nurmijärvellä, Betset Oy Kyyjärvellä ja Hämeenlinnassa, Betset Betoni Oy Helsingissä sekä Betset MB Oy Mikkelissä, Vierumäellä ja Nummelassa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi