Avoimet työpaikat Hartela Oulu Julkaistu Haku päättyy

Projekti-insinööri, hankintainsinööri sekä laatu-/kehitysinsinööri

Tule Hartelan joukkueeseen!

Toimintamme kasvaa vauhdilla. Lisää tekijöitä tarvitaan mielenkiintoisiin hankkeisiin Tuirassa, Karjasillalla, Myllytullissa, Hiukkavaarassa ja Oulun keskustassa.

Nyt haemme Ouluun

Projekti-insinööriä

Projekti-insinöörin tehtävässä osallistut asuntokehityshankkeiden hankesuunnitteluun, suunnittelun ohjaamiseen ja rakentamisvaiheen rakennuttamistehtäviin yhteistyössä projektipäällikkömme kanssa.

Hankintainsinööriä

Hankintainsinöörinä vastaat työmaiden oikea-aikaisesta ja kustannustehokkaasta materiaalihankinnasta. Seuraat toimittajamarkkinaa ja olet yhteydessä niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin toimittajiin parhaan kumppanin löytämiseksi. Toimit yhteistyössä suunnittelunohjauksen ja tuotannon kanssa.

Laatu-/kehitysinsinööriä.

Laatuinsinöörinä osallistut työmaiden laadunvarmistustoimenpiteiden suunnitteluun, valvontaan ja konsernin yhteisten laadunhallinnan prosessien kehittämiseen. Tehtäviisi kuuluu lisäksi työmaiden operatiivisen toiminnan sekä työmaatoiminnan järjestelmien kehittäminen ja niiden käytössä auttaminen. Onnistuaksesi työssäsi erinomaisesti teet tiiviisti yhteistyötä tuotannon, tarjouslaskennan, tukitoimintojen ja muiden sidosryhmien kanssa.

Lue lisää tehtävistä ja hae meille töihin 9.3.2018 mennessä:
hartela.fi/rekrytointi

Hartela

Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Suomalainen perheyhtiö työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista.

Konserniin kuuluvat Turun ja Tampereen seudulla sekä Satakunnassa ja Länsi-Uudellamaalla toimiva Hartela Länsi-Suomi Oy, pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa sekä Lahdessa toimiva Hartela Etelä-Suomi Oy sekä Oulun talousalueella toimiva Hartela Pohjois-Suomi Oy. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa.

Tule meille töihin! Katso juuri nyt avoimena olevat tehtävät sivuiltamme. Voit myös lähettää avoimen hakemuksen.

 

Rakennuslehden pääuutisia