Rakennesuunnittelijoita, projektipäälliköitä

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 13.4.2018 Hae viimeistään 6.5.2018

Sweco Asiantuntijapalvelut Oy on valtakunnallisesti merkittävä ja arvostettu korjausrakentamisalan palvelutuottaja. Asiantuntijapalvelut kattavat kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet.

Haemme kasvavaan joukkoomme Helsinkiin
RAKENNESUUNNITTELIJOITA / PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

vaativiin ja mielenkiintoisiin suunnittelutehtäviin. Toimenkuvasi räätälöidään tarkemmin kykyjäsi vastaavaksi – olet kokenut alan ammattilainen tai sinulla on muutaman vuoden kokemus suunnittelutehtävistä.

Tehtäviisi kuuluvat erilaisten rakennesuunnittelukohteiden projektien johtaminen, itsenäinen suunnittelu tai suunnittelu osana suunnitteluryhmää kokemuksestasi riippuen. Projektit vaihtelevat pitkäkestoisista vaativista perusparannuskohteista lyhytkestoisiin vauriokorjausten suunnittelukohteisiin. Työpaikat ovat vakituisia ja alkavat sopimuksen mukaan.

Meillä työskentely

Swecolla voit kehittää osaamistasi jatkuvasti. Sweco Akatemian järjestämien sisäisten ja ulkoisten koulutusten avulla varmistamme, että olemme pysyvästi osaamisen edelläkävijöitä. Pääset työskentelemään yhdessä rakennetun ympäristön parhaiden asiantuntijoiden kanssa ja oppimaan heiltä. Laadimme vuosittaisten kehityskeskustelujen yhteydessä henkilökohtaiset kehittymissuunnitelmat tukemaan osaamista ja jatkuvaa kehittymistä. Arvostamme ja edellytämme motivaatiota uuden oppimiseen ja tuemme kehittymistäsi!

Meillä on tiivis ja mukava porukka, jolla on erittäin laaja-alaisesti rakenneteknistä asiantuntemusta sekä korjaus- että uudisrakennuskohteista. Tarvittaessa ratkomme yhdessä eteen tulevat ongelmat, eikä koskaan ei tarvitse jäädä ongelman kanssa yksin. Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi koulutusmyönteisessä, osaavassa ympäristössä alan johtavassa yrityksessä. Monipuoliset henkilöstöetumme tukevat esimerkiksi liikunta ja kulttuuriharrastuksia.

Avaimia tehtävässä menestymiseen:

Eduksesi katsotaan kiinnostus rakenteiden lujuuslaskentaan, korjausrakentamiseen ja rakenteiden toimintaan. Toivomme sinulta vaativan rakennelaskennan teorian ja siinä käytettävien ohjelmistojen hallintaa ainakin niin, että sinulla on valmiudet kehittyä ohjauksessamme kovan luokan osaajaksi vaativassa laskennassa ja rakennesuunnittelussa. Käytössämme on kattava valikoima erilaisia ohjelmistoja 3d-rakennelaskentaa varten (mm. Robot Structural Analysis ja FEM-Design ohjelmistot; lisäksi on mahdollista hyödyntää Sweco-konsernissa käytössä olevia muita ohjelmistoja). Työskentelemme yhteistyössä suomalaisten asiakkaiden kanssa, joten tehtävässä menestymisen edellytyksenä on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Lisätiedot ja hakeminen

Tommi Mutanen, p. 041 5454 701, tommi.mutanen(a)sweco.fi ja Harri Makkonen,
p. 040 5541 854, harri.makkonen(a)sweco.fi

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.sweco.fi/tyopaikat viimeistään 30.6.2018. Olethan nopea, sillä palkkaamme henkilöitä heti sopivien löydyttyä.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita.
Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi