Rakennustarkastaja, rakennusvalvonnan assistentti

Sijainti Kauniainen
Päivämäärät Julkaistu 28.9.2017 Hae viimeistään 22.10.2017

Kauniaisten kaupunki hakee henkilökuntaa

Kauniainen on pääkaupunkiseudulla sijaitseva 9400 asukkaan viihtyisä kaksikielinen huvilakaupunki erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Rakentaminen Kauniaisissa on tällä hetkellä ja tulee myös lähitulevaisuudessa olemaan hyvin vilkasta.

Yhdyskuntatoimen toimialan viisi tulosaluetta vastaavat kaupungin maankäytöstä, ympäristötoimesta, rakennusvalvonnasta, kaupungin rakennuksista ja rakennuttamisesta sekä kuntatekniikasta.

Haemme mukavaan työyhteisöömme rakennusvalvonnan kolmihenkiseen tiimiin

vakinaiseen virkaan

Rakennusvalvonta huolehtii rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä, antaa neuvoja rakentamiseen liittyvissä asioissa sekä osallistuu tiiviisti kaupunkikuvan kehittämiseen.

Tehtäviä hoitavat rakennustarkastajat (2) ja rakennusvalvonnan assistentti.

Rakennustarkastajan tehtäviin kuuluu mm. rakennustyönaikainen valvonta, aloituskokousten pitäminen ja erinäiset tekniset viranhaltijapäätökset sekä tarvittaessa johtavan rakennustarkastajan sijaisuudet.

Viran pätevyysvaatimus on talonrakennusalan insinööritutkinto. Lisäksi edellytetään hyvää kokemusta talonrakennustehtävistä, tietoteknisiä valmiuksia, yhteistyö- ja asiakaspalvelukykyä sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. LVI- tekniikan tuntemus ja kokemus LVI-töiden valvonnasta katsotaan hakijan eduksi.

Rakennustarkastajan palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Viran koeaika on neljä kuukautta.

Hakuaika päättyy 22.10.2017.

Haku tapahtuu ensisijaisesti oheisella sähköisellä hakemuslomakkeella os. www.kauniainen.fi/rekry Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen voi myös toimittaa postitse osoitteella Kauniaisten kaupunki, Kirjaamo, PL 52, 02701 Kauniainen (kirjaamo@kauniainen.fi). Kuoressa tai hakemuksessa tulee olla merkintä ”rakennustarkastaja”.

Lisätietoja antaa yhdyskuntatoimen johtaja Marianna Harju, 050 304 1234 ja johtajava rakennustarkastaja Sirkka Lamberg puh. 050 308 3211 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@kauniainen.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi