Avoimet työpaikat Ramboll Espoo Julkaistu Haku päättyy

Rakennustöiden valvoja

Haemme projekti-insinööriä kiinteistöprojektinjohdon yksikköön Espoon toimipisteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden hankkeiden ohjaaminen yhteistyössä omien asiantuntijoidemme sekä hankekumppaneidemme kanssa. Toimimme talonrakennushankkeiden rakennuttamistehtävissä tilaajan edunvalvojana, joten hoidat projektipäällikkömme apuna suunnittelun ja rakennuttamisen valmistelua ja ohjausta, sekä vastaat osaltasi siitä, että rakennushanke valmistuu sovitun mukaisesti. Kohteemme ovat pääasiassa liike-, toimisto-, teollisuus- ja julkisia rakennuksia.

Odotamme
Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (DI/RI) ja tehtävään soveltuvaa vähintään kahden vuoden työkokemusta urakointi-, suunnittelu-, valvonta tai rakennuttamistehtävistä. RAP-/RAPS- pätevyyden katsomme eduksi. Sinulla on vastuuntuntoinen ja asiakaslähtöinen asenne ja kyky työskennellä itsenäisesti. Hallitset alan keskeiset ICT-sovellukset.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta ”Hae työpaikkaa” viimeistään 18.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Petri Hyttinen puh. 040 539 4918.

Ramboll

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 13 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 300 asiantuntijan voimin. Tarjoamme infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme.

 

Ramboll on monialainen ja vastuullinen konsulttitoimisto.
Ramboll Finlandin liikevaihto on 201 miljoonaa euroa. Asiakkaitamme ovat ministeriöt, valtion virastot ja laitokset, kaupunkien ja kuntien organisaatiot, teollisuus, satamat, rakennusliikkeet sekä yritykset ja yhdistykset.

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja palvelujamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti sekä tarjoamme koko kansainvälisen konsernimme asiantuntemuksen asiakkaidemme hyväksi. Pystymme hoitamaan myös isoja kansainvälisiä projekteja laajan asiantuntijaverkostomme avulla.

Ramboll on SKOLin jäsenyritys.
Perusarvomme heijastavat voimakasta sitoutumista kestävän kehityksen periaatteisiin sekä jatkuvaan ihmisten sekä yhteiskunnan työ- ja elinolosuhteiden edistämiseen ratkaisujemme avulla.

Ramboll Group

Ramboll on johtava suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka perustettiin Tanskassa vuonna 1945. Yhtiön palveluksessa on noin 13 000 työntekijää. Kansainvälisenä yhtiönä Rambollilla on vahva asema Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Yli 300 toimistoamme 35 maassa mahdollistavat vankan paikallistuntemuksen yhdistämisen laajaan kansainväliseen osaamiseen. Tavoitteenamme on luoda innostavia ja vaativia ratkaisuja, jotka tukevat aidosti asiakkaidemme, loppukäyttäjien ja koko yhteiskunnan toimintaa. Rambollin toimialat ovat Kiinteistöt ja rakentaminen, Infra ja liikenne, Kaupunkisuunnittelu, Vesi, Ympäristö ja terveys, Energia, Öljy ja kaasu sekä Johdon konsultointi.

Lue lisää Rambollista

Ramboll - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia