Rakennustyömaan Digi-insinööri

Bliot Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 16.4.2018 Hae viimeistään 27.4.2018

Etsimme rakennustyömaakokemusta omaavaa työnjohtajaa tai työmaainsinööriä, joka haluaa parantaa rakentamisen tuottavuutta, turvallisuutta ja laatua digitaalisilla ja älykkäillä järjestelmillä

Etsimme tiimimme vahvistukseksi Rakennustyömaan Digi-insinööriä

Toimit osana palvelutiimiämme, jossa vastaat itsenäisesti eri rakennustyömaiden datan keräyksestä- ja sen vaikuttavasta kommunikaatiosta rakennusprojektin organisaatiolle.

Vastaat rakennustyömaiden digitalisointipalveluiden tuottamisesta hyödyntäen kaupallista ja kehittämäämme IoT,- pilvipalvelu- ja tekoälyteknologiaa. Vaikuttava osa tehtävääsi on pilvipalvelujärjestelmiemme käyttö siten, että yhteistyössä työmaainsinöörien, työnjohdon ja työsuojelupäälliköiden kanssa pystytte merkittävästi parantamaan rakennusprojektien tuottavuutta, turvallisuutta ja laatua. Tehtäväsi rakennustyömailla on lisäksi asentaa sensoreita, tehdä kuvauksia Dronella ja kypäräkameralla sekä em. järjestelmien ylläpito.

Tehtävä edellyttää vähintään rakennusmestarin tai insinöörin (AMK) koulutusta soveltuvalta alalta. Arvostamme kokemusta rakennusalan datan keräämisestä ja sen käsittelystä liittyen työaikaiseen suunnittelun ohjaamiseen, aikataulujen laatimiseen ja toteutuksien seuraamiseen sekä kustannusten laskentaan. Projektinjohto- ja kommunikaatiotaitojesi ansiosta koko toimitusketjun palvelulaatu- ja luotettavuus ovat ensiluokkaista. Vahvuuksiasi ovat myös kyky hyödyntää uusia teknologioita, pitkäjänteisyys ja sinnikkyys.

Sinua odottaa paikka kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Saat mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän rakennusprosessien digitalisoinnissa ja älyllistämisessä, jossa pääset vaikuttamaan ja hyödyntämään osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kari Hirvijärvi, puh. +358 447600410.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.4.2018 mennessä osoitteeseen kari.hirvijarvi@bliot.io

Bliot Oy  on suomalainen palvelu- ja teknologiayhtiö, joka tarjoaa Asioiden Internet- ja tekoälyratkaisuja rakentamisen toimialalle. Toimimme merkittävien kansainvälisten toimijoiden kanssa ja tähtäämme voimakkaaseen kansainväliseen kasvuun. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa Keilaniemessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi