Rakennuttajapäällikkö

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 25.9.2017 Hae viimeistään 8.10.2017

Liiketoimintamme edelleen kasvaessa haemme tiimiimme kokeneita rakennuttamisen ammattilaisia. Taustastasi riippuen toimit rakennuttajapäällikkönä joko uudisasunto- tai korjausrakentamisen rakennuttamisprojekteissa.

Uudisasuntorakennuttamisen hankkeissa tehtäväsi koostuu rakennuttamistehtävistä hankkeiden kaikissa vaiheissa – hankesuunnittelusta aina suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden valintaan sekä luonnollisesti toteutusvaiheen rakennuttamiseen. Takuuaikana huolehdit mahdollisesti ilmenevien puutteiden korjaamisen koordinoinnista urakoitsijan suuntaan, teet takuutarkastukset ja vastaanotat takuutyöt. Lisäksi osallistut hankkeiden kustannuslaskentaan.

Korjaushankkeissa työsi koostuu niin ikään kaikista vaiheista, ml. neuvottelu-/hankesuunnitteluvaiheen kustannusarviot, suunnittelun ohjaus, kilpailutus, toteutusvaiheen rakennuttamistehtävät ja takuukorjaukset.

Molempia tehtäviä yhdistää konsultoiva rooli tilaajan edustajana – toimit aktiivisena asiakaspalvelijana tilaajan suuntaan ja huolehdit saumattomasta tiedonkulusta sekä koordinoit yhteistyötä hankkeen eri osapuolien välillä. Kyseessä on vakituinen työtehtävä, toimipaikkamme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja työmaat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, joten tehtävä edellyttää mahdollisuutta liikkuvaan työhön.

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta rakennusalan projektinjohdon tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari, -insinööri tai diplomi-insinööri). Työssäsi olet systemaattinen ja tarkka sekä käytät tehokkaasti hyödyksesi toimiston nykyaikaisia sähköisiä työvälineitä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, tuotat selkeälukuisia raportteja, kykenet toimimaan tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä. Pärjäät joukossamme, kun sinulla on hyvä yrittävä asenne, et pelkää ottaa tehtäviä hoitaaksesi myös oman toimenkuvasi ulkopuolelta, haluat kehittyä ja omaat kaikkiaan hyvin laatutietoisen ja järkevän työskentelyotteen loistavaa huumorintajua unohtamatta.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@premico.fi 8.10.2017 mennessä. Lisäkysymyksiin vastaa Henna Kemppainen 040 766 5911.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi