Avoimet työpaikat Sitowise Pääkaupunki Julkaistu Haku päättyy

Suunnittelija, Pääsuunnittelija

Etsimme infran suunnitteluammattilaisia pääkaupunkitiimiin.

Siton Kaupunki-tekniikkaosasto vahvistaa osaamistaan ja etsii sekä nuorempia että kokeneita infran suunnitteluammattilaisia osaksi kasvavaa tiimiään.

Tehtävän kuvaus
Tehtäväsi on toimia suunnittelijana tai pääsuunnittelijana alan huippuosaajien vetämissä pääkaupunkiseudun hankkeissamme.

Viimeaikaisia referenssejämme ovat mm. Töölönlahden alue, Keskuskatu ja Kalevankadun kävelykatu. Työn alla on mm. Verkkosaaren pohjoisosan katu- ja rakennussuunnittelu, Kalasataman infra, Erottajan aukio sekä tulevan Tripla-kauppakeskuksen ympäristö.

Tarkempi tehtävänkuva räätälöidään suunnitteluosaamisesi ja -kokemuksesi mukaan. Työhösi saat alan parhaimman ammatillisen tuen.

Lue lisää
www.sito.fi/rekry/avoimet-tehtavat
www.sitowise.com

Sito ja Wise Group ovat yhdistyneet. Yhdessä olemme 1100 hengen talo- ja infrarakentamisen asiantuntijayritys ja etsimme joukkoomme tulevaisuuden huipputekijöitä Suomen kiinnostavimpiin hankkeisiin.

Sitowise

Sitowise on 1 200 hengen talo- ja infrarakentamisen asiantuntijayritys. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Sen katon alla tehdään parasta aikaa alan parhaita töitä.

Rakennuslehden pääuutisia