Suunnittelujohtaja

Sijainti Helsinki, Turku
Päivämäärät Julkaistu 16.2.2018 Hae viimeistään 15.3.2018

Suunnittelujohtaja arkkitehtiryhmään

Haemme innostavaa ja kokenutta arkkitehtiryhmän vetäjää Helsinkiin tai Turkuun. Roolisi on merkittävä Optiplanille myös johtoryhmän jäsenenä. Tule tukemaan tuloksentekoa työhyvinvoinnin kautta ja samalla kasvattamaan lahjakkaiden arkkitehtiemme kunnianhimoa jatkuvan kehityksen tiellä!

Tulevan ryhmäsi arkkitehdit työskentelevät Helsingissä ja Turussa. Vastaat arkkitehtiryhmien ohjaamisesta ja erityisesti hankekehitystyöstä ja uusien projektien hankkimisesta sekä kilpailutoiminnasta.

Suunnittelujohtajana vastaat
– Arkkitehtiyksikön tuloksesta
– Tarjouslaskennasta
– Resurssien hallinnasta
– Strategisista linjauksista yhdessä toimitusjohtajan ja arkkitehtien johtoryhmän kanssa

Toimit ryhmäpäälliköiden esimiehenä ja arkkitehtien johtoryhmän puheenjohtajana. Oma esimiehesi on Optiplanin toimitusjohtaja. Optiplanissa sitoudut myös monialaisen suunnittelun tukemiseen ja kunnianhimoon tehdä aina vain paremmin suunniteltuja taloja. Vastaat yhdessä paikallisten myyntiedustajien ja myyntijohtajan kanssa työnhankinnasta ja asiakasrajapinnan työskentelystä. Toimit Optiplan arkkitehtisuunnittelun kasvoina ja puhemiehenä. Parhaiten pärjäät, jos olet ulospäin suuntautunut ja avoimella persoonalla saat muut kiinnostumaan asiastasi.

Innostavalla asenteellasi kannustat myös rentoon ja toisia tukevaan ilmapiiriin, jota optiplanilaiset arvostavat. Kokonaisvaltainen arjen hyvinvointi tuo parasta tulosta myös Optiplanille. Tuet arkkitehteja säilyttämään järkevät työajat ja siihen myös itselläsi on Optiplanilla mahdollisuus. Tulet huomaamaan, että kestävä kehitys on sekä ympäristöasioiden että sosiaalisen vastuun osalta meille tärkeää niin suunnittelussa kuin omaa henkilöstöä myöden. Tule mukaan tukemaan näkemyksiämme nykyaikaisella johtamistavallasi!

Optiplan on osa NCC-konsernia. Se tarkoittaa monia yhteisiä toimintatapoja ja ison talon etuja, kuten pääkaupunkiseudun Kunnonrakentajien liikuntamahdollisuudet. Suunnittelujohtajana sinulla on aitiopaikka päästä kehittämään aktiivisesti yritystämme, olet tervetullut taloon!

Hae
tehtävää 15.3.2018 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Järjestelmämme kautta hakeminen on helppoa ja nopeaa!
http://www.optiplan.fi/tule_toihin/fi_FI/avoimet_tyopaikat_/

Yhteystiedot: Pekka Kiuru Toimitusjohtaja p. 050 67 391
pekka.kiuru@optiplan.fi

Hanna Laine HR Partner p. 040 529 7441
hanna.laine@ncc.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi