Avoimet työpaikat Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Talonrakennustöiden valvoja

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista. Toimialan rakennuttaminen –palvelu toteuttaa toimitiloihin sekä katu- ja viheralueisiin liittyviä hankkeita.

Talonrakennustöiden valvoja

Haemme nyt joukkoomme alan ammattilaista toimitilayksikkö 2:een. Hallitset rakennushankkeiden työmaavaiheeseen liittyvät tilaajan ja urakoitsijan väliset sopimuskäytännöt ja pystyt toimimaan rakentamisen asiantuntijana.
Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen peruskoulutus, vähintään rakennusmestarin tutkinto. Olet ryhmätyö- ja neuvottelutaitoinen ja hallitset sekä kirjallisen että suullisen ilmaisun. Työmaakokemus urakointi- tai rakennuttamistehtävissä katsotaan eduksi.
Tehtävä on vakinainen ja aloitus sopimuksen mukaan. Saat Helsingin kaupungin työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattiaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.
Kiinnostuitko? Lue lisää ja jätä hakemuksesi 26.6.2017 klo 16 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero on 6-149-17.
Lisätiedot: yksikön päällikkö Kalevi Hinkkanen, p. 09 310 43 867, 050 080 0917,
kalevi.hinkkanen@hel.fi

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Rakennuslehden pääuutisia