Talotekniikka-asiantuntija suunnittelunohjaukseen (sähkö tai RAU, pääkaupunkiseutu)

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 26.10.2020 Hae viimeistään 15.11.2020

Haemme talotekniikka-asiantuntijaa sähkö- ja/tai rakennusautomaation suunnittelunohjaukseen

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä sekä Jätkäsaaren kehittyvään miljööseen kaupungille kotoisia vuokra-asuntoja. Molemmissa kohteissa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut.

Mitä pääset tekemään?
Talotekniikka-asiantuntijana ohjaat projektiemme sähkö- ja/tai rakennusautomaatiosuunnittelua asunto- ja toimitilarakentamiskohteilla. Olet mukana jo hankekehitysvaiheessa ohjaamassa taloteknistä suunnittelua ja vastaat työmaa-aikaisesta suunnittelunohjauksesta. Huomioit työssäsi teknisten ratkaisuvaihtoehtojen lisäksi talous-, ympäristö- ja työturvallisuusnäkökulmat. Vankka ja laaja-alainen kokemuksesi rakennusalta mahdollistaa sen, että tunnistat riippuvuudet ja tarpeet suunnittelun, urakoitsijoiden ja muiden osapuolten välillä, ja osaat siten ohjata kokonaisuutta kulloisenkin hankkeen etu edellä. Työpöydälläsi on monta, eri suunnitteluvaiheessa olevaa projektia kerrallaan. Mitä pidemmälle kukin projekti etenee, sitä yksityiskohtaisemmin otat kantaa suunnitteluratkaisuihin. Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Projektit ovat tyypillisesti kestoltaan pitkiä, minkä vuoksi pitkäjänteisyydellesi ja järjestelmällisyydellesi on käyttöä. Tehtäväsi on itsenäinen, joskin teet tiivistä yhteistyötä talotekniikkayksikkömme asiantuntijapalvelutiimiin kuuluvien kollegoidesi, muiden talotekniikka-asiantuntijoiden ja -insinöörien ja rakentajien kanssa. Toivomme sinun voivan työskennellä ensisijaisesti Helsingistä käsin, mutta olemme valmiita keskustelemaan työpisteestä myös Tampereella.

Mitä toivomme sinulta?
– erittäin vankkaa kokemusta alan tehtävistä, esimerkiksi työmaalta tai suunnittelun parista
– soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri, DI)
– pitkäjänteistä, järjestelmällistä ja tarkkaa työskentelyotetta
– aloitteellisuutta ja itseohjautuvaa toimintatapaa
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– arvojemmekokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 15.11.2020 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Suunnittelujohtaja Pellervo Matilainen (p. 040 833 8166, pellervo.matilainen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi