Tarkastusinsinööri

Sijainti Ivalo
Päivämäärät Julkaistu 23.2.2018 Hae viimeistään 2.3.2018

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi.
Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa.

Tarkastusinsinöörin viransijaisuus
ajalle 1.4.2018 – 31.3.2019

Haemme rakennusvalvonnan ammattilaista, jolla on kokemusta Lupapisteen ja KuntaNet ohjelman käytöstä. Osallistut rakennuslupien käsittelyyn, teet rakennuslupapäätöksiä ja rakennusluvan mukaisia viranomaistarkastuksia. Toimit myös rakennustarkastajan sijaisena.

Palkkaus on TS mukaisesti, voit myös esittää palkkatoivomuksen. Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa. Ajokortti on viranhoidon kannalta välttämätön. Viransijaisuudessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Ennen sijaisuuden vastaanottamista on valitun toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virkaan haetaan jättämällä hakemus Inarin kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi. Jos ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, tulee hakemus toimittaa postitse: Inarin kunta/rakennusvalvonta, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo. Kirjekuoreen merkintä: hakemus viransijaisuuteen.
Haku päättyy 2.3.2018 klo 15.00.

Yhteystiedot:
Rakennustarkastaja Vesa Pietikäinen, puh. 040 7705 173
Tekninen johtaja Arto Leppälä, puh. 0400 692 363
Sähköposti etunimi.sukunimi@inari.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi