Tietomallintamisen asiantuntijoita, koordinaattori

Lehto Group Oyj
Sijainti Vantaa, Kempele
Päivämäärät Julkaistu 2.2.2018 Hae viimeistään 1.3.2018

TIETOMALLINTAMISEN ASIANTUNTIJOITA & KOORDINAATTORIA
RAKENTAMISEN TOIMIALAMURROKSEEN

Hei, olen Tiina Talvitie, Lehdon digijohtaja !
Etsin tiimiini Vantaalle ja Kempeleeseen
neljää tietomallintamisen asiantuntijaa sekä
yhtä tietomallikoordinaattoria
kehittämään ja digitalisoimaan rakentamisprosesseja kanssamme!

Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti kun löydämme Sinut !

Tervetuloa Digi-Tiinan tiimiin!
Soita ja kysy lisää p. 020 320 000!

TARJOAMME näköalapaikkaa rakentamisen toimialamurroksen keskiössä! Meillä Lehdossa haasteisiin tartutaan rohkeasti. Tietomallinnustiimin jäsenenä pääset osallistumaan käytännön läheiseen ketterään kehittämiseen, jota ohjaa liiketoiminta – ja asiakashyötyjen tuottaminen. Meillä on koko rakentamisen tuotantoketju omissa käsissämme, joten voimme määritellä, miten asioita tehdään uudella tavalla. Teollinen esivalmistus ja innovatiivinen moduulituotanto omissa tehtaissamme mahdollistavat tuottavuusloikan uudistaessamme rakentamisen toimintatapoja talousohjatusti neljällä palvelualueellamme . Tarjoamme sinulle myös LEKA-akatemiamme valmennuksia, joten mikäli et vielä ole tietomallintamisen guru, niin sellaiseksi voit Lehdolla kehittyä!

ODOTAMME sinulta innostunutta asennetta päästä osallistumaan rakennusalan digitalisaatioon ja toimintatapojen uudistamiseen! Sinulla on jo kokemusta tietomallintamisesta ja ymmärrät mallien laadunvarmistuksen merkityksen. Maltat keskittyä pitkäjänteiseen ja tarkkuutta vaativaan työhön laadunvarmistuksen parissa. Sinua motivoi tiimityö ja nautit viedessäsi oppimaasi eteenpäin yrityksessämme.

Lisätietoja, hakemukset ja kaikki avoimet työpaikat: www.lehto.fi/meille-toihin

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika-ja kustannushyötyjä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi