Avoimet työpaikat Terveystalo Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Toimitilapäällikkö

Kaikki hyvät tyypit eivät vielä työskentele meillä!

Haemme Terveystalo-konsernin Toimitilatiimiin lisävahvistukseksi
Toimitilapäällikköä
vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin tai muuhun isoon kaupunkiin 1.8.2017 alkaen.

Tehtävänäsi on tilahankkeiden suunnittelun (käyttäjätarpeet ja suunnitteluryhmän) ohjaus ja tilahankkeiden rakennuttaminen/toteutuksen ohjaus. Lisäksi ohjaat kiinteistöjen ylläpitoa.

Vastaat Terveystalon toimipaikkojen verkostohankkeiden toteutuksesta. Viet eteenpäin toimipaikkojen kehittämiseen liittyviä hankkeita tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien sekä kumppanien kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. insinööri) sekä näyttöjä rakennuttamisprojektien menestyksellisestä johtamisesta mahdollisesti jopa terveydenhuollon sektorilla. Eduksi katsotaan myös kokemus Lean prosessien suunnittelusta ja tilojen asiakaslähtöisestä suunnittelusta.

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän mielenkiintoisessa ja kehittyvässä konsernissa mukavien työkavereiden parissa.

Katso lisää ja täytä hakemuksesi viimeistään ma 5.6.2017 www.terveystalo.com/tyopaikat. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa ke 24.5. klo 13–15 ja ma 29.5. klo 14–16 toimitilajohtaja Kari Hintikka, puh. 050 598 0789.

Tervetuloa työkaveriksemme Terveystaloon!

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.

Terveystalo

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2014 oli yhteensä 72,8 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 15 miljoonaa euroa. Terveystalo on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. www.terveystalo.com

Rakennuslehden pääuutisia