Työmaavalvoja

Helsingin kaupunki Asuntotuotantotoimisto
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 12.5.2017 Hae viimeistään 23.5.2017

Asuntotuotantotoimisto (ATT) rakennuttaa ja peruskorjaa Helsingin kaupungin ja asiakkaiden tavoitteiden mukaisesti laadukkaita ja elinkustannuksiltaan edullisia koteja. ATT:llä työskentelee noin 70 asiantuntijaa, joilla on tinkimätön ammattitaito ja asenne rakennuttamista ja sen kehittämistä kohtaan.

TYÖMAAVALVOJA

Vastaat uudis- ja peruskorjauskohteidemme rakentamisen laadusta, ja valvot työmaita ja niiden työturvallisuutta. Olet osa tuotantotiimiä, jossa omalla kokemuksellasi ja osaamisellasi tuet tavoitteiden toteutumista. Inspiroidut siitä, että saat olla mukana kehittämässä rakentamisen käytäntöjä ja varmistamassa, että jokainen kohteemme vastaa asiakkaidemme odotuksia.
Pidät asiantuntijan roolista, jossa voit suunnitella työviikkosi itsenäisesti. Teet yhteistyötä positiivisella ja kehittävällä otteella, haluat kehittyä ammatissasi ja kiinnostut rakentamisen uusista ratkaisuista.
Edellytämme rakennusalan teknikko- tai insinööritutkintoa. Työmaakokemus, hyvä perehtyneisyys rakennusalaan ja erityisesti into oppia uutta antavat sinulle hyvät lähtökohdat
onnistua tässä tehtävässä. Eduksi katsomme, jos sinulla on rakennuttaja-, valvoja- ja muita tehtävään liittyviä pätevyyksiä sekä täydennyskoulutusta.
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä näköalapaikan Suomen suurimman työnantajan palveluksessa. Potentiaalisia hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo hakuajan kuluessa.
Lisätietoja tehtävästä antaa: Anne Pietilä (puh. 09 310 32361) ma 15.5. klo 9 – 10 tai ma 22.5. klo 14 – 15.
Jätäthän hakemuksesi tehtävään viimeistään 23.5.2017 klo 16 osoitteessa helsinkirekry.fi (työavain 1-8-17).
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi