Kokeile kuukausi maksutta

Työpäällikkö

VRP Keski-Suomi Oy
Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 14.4.2023 Hae viimeistään 23.4.2023

Haemme työpäällikköä Keski-Suomen alueen työmaille

Työpäällikkö vastaa hankkeidemme kokonaisvaltaisesta toteutuksesta. Tehtävänkuvaan kuuluu muun muassa työnhankintaa, tuotannonsuunnittelua ja -toteutusta, taloutta, aikataulutusta, työturvallisuutta ja ennen kaikkea laatua.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta monipuolista kokemusta esimiestehtävistä, työmaatoiminnasta, tuotannon suunnittelusta, laadusta ja aikataulutuksesta sekä erityisesti tuloksellisesta toteuttamisesta. Katsomme eduksi kokemuksen hankekehityksen tukena toimimisesta, työsuhdeasioiden osaamisen ja ennakoivan resursoinnin tarvittavaan työmäärään nähden. Toivomme sinulla olevan kokemusta tietomallinnuksesta sekä sen hyödyntämisestä rakennustuotannossa ja halua toimia aktiivisesti markkinassa varmistamassa työkantaa vastuualueellasi. Tehtävän lopullinen sisältö ja vastuut muotoutuvat tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Työpäällikön rooli on keskeinen ylemmän esimiestason ankkuritehtävämme, ja haemme tehtävään hyvää tyyppiä osaksi olemassa olevaa tiimiämme. Olet asioihin tarttuva aktiivinen toimija, hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja pystyt ennakoivasti suunnittelemaan sekä aikatauluttamaan vastuualueesi tehtäviä eteenpäin.

Tiimipelaajana sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, osaat ottaa oman roolisi ryhmässä ja toimia aktiivisessa sekä hyvässä yhteistyössä oman henkilöstömme, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Mitä saat meiltä?

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Meillä on mahdollisuus oppia uutta sekä laajentaa ja jakaa osaamistaan.

Olemme ketterän kokoinen rakennusalan yritys, mikä tarkoittaa nopeaa päätöksentekoa ja vähäistä byrokratiaa. Työtyytyväisyyskyselyissämme nousevat säännöllisesti esiin rento ilmapiiri sekä mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä uralla eteenpäin. Kehitämme jatkuvasti työkalujamme ja tapaamme toimia: hyödynnämme erilaisia järjestelmiä ja tietomalleja kohteissamme sekä kehitymme toimijana myös kantamalla vastuuta rakentamisen ja asumisen hiilijalanjäljen hallinnasta. Toteutamme laadukasta rakentamista laatujärjestelmämme mukaisesti RALA-sertifioituna. Teemme työtä niin että taloutemme pysyy vakaalla pohjalla luoden tulevaisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja eteenpäin kehittyvän työtehtävän sekä mahdollisuuden olla rakentamassa hyvää yhdessä muiden kanssa. Tehtävässä on mahdollista kouluttautua työn ohessa ja kehittyä uralla eteenpäin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja VRP:stä:
VRP Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtaja
Ville Marjakoski, p. 040 3100 337

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.4.2023 mennessä osoitteeseen ville.marjakoski@vrp.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat